Προς το περιεχόμενο

Να ρισκαρο?

paylos42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αφου εδω και μια βδομαδα εχο φαι πανο απο 30 ωρεσ στο να βρω πιο λαπτοπ να παρω .Απο κι που ειμουν ασχετος εμαθα πολλα {τα περισοτερα αν οχι ολλα τα εμαθα μεσα απο αυτο το φορουμ} και εφτασα στην τελικι επιλογη με βαση τα 550Ε δυστιχος δεν πρόλαβα http://www.skroutz.gr/s/290978/Dell-Inspiron-15R-P6100-4GB-750GB.html και 575 για 3 χρονον επεξεργαστη ειναι πολλα.και ροταω τωρα να ρισκάρω http://www.skroutz.gr/s/328796/Acer-AS5750G-2314G32Mnkk.html το lap top το θέλω για να παίζω κανένα παιχνιδάκι ταινειες και νετ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δύσκολη απόφαση το ένα έχει επεξεργαστή 3 ετίας αλλά είναι Dell και το άλλο φοράει sandy-bridge αλλά είναι acer , εγώ στην θέση σου θα περίμενα λίγο μέσα στον Απρίλιο κυκλοφορούν τα καινούργια dell me sandy-bridge.

ναι αλλα δεν ξερω αν θα ειναι μεσα στο μπατζετ :mad: 550 μετα βιας 600 :cry: α και κατι αλλο με 50ε παιρνω αλλα 2 χρονια εγυηση δεν πιστευω να μου εχει ξεφυγει καπιο καλο μεσα σε αυτα τα ορια(οσο γινεται πιο χαμηλα γιατι εκανα και 3 παιδι :-D

ναι αλλα δεν ξερω αν θα ειναι μεσα στο μπατζετ :mad: 550 μετα βιας 600 :cry: α και κατι αλλο με 50ε παιρνω αλλα 2 χρονια εγυηση δεν πιστευω να μου εχει ξεφυγει καπιο καλο μεσα σε αυτα τα ορια(οσο γινεται πιο χαμηλα γιατι εκανα και 3 παιδι :-D

Τι να σου πω, εγω με Acer και στην δουλεια παλιοτερα και αυτο που εχω δεν ειχα κανενα προβλημα, βεβαια αυτο για μενα. Αλλοι μπορει να πουν τα χειροτερα. Ευγε για το τριτο, να σου ζησουν ολα!!! Εγω σε 5 μηνες παω για το 1ο!!!

Dell Inspiron N5010 15R

Δες και την τεχνολογια Nvidia Optimus που προσφερεται με την gt540m του Acer,αν σε ενδιαφερει!

NVIDIA Optimus:μία υβριδική τεχνολογία γραφικών που δίνει τη δυνατότητα στο laptop να εναλλάσσει την ενσωματωμένη ή την αυτόνομη κάρτα γραφικών ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Εγω σε 5 μηνες παω για το 1ο!!! welcome in the club :-D Σας ευχαριστω για την βοηθεια αλλα ακομα δεν εφγαλα ακρη το να περιμενο τα καινουργια dell και να σκασουν μυτη με 800ε για αρχη παλι ειναι δορων αδορων ενω το Dell Inspiron N5010 15R δεν εχει sandy kai διαβασα οτι κανει πολυ θορυβο και επειδη εχω το FUJITSU SIEMENS AMILO Notebook Xa 3530 εχω πηξει στον θορυβο και "στο καλοριφερ}{βαραει 100 συνεχεια) οχι αλλο θορυβο και ζεστη :cry:

Υ.Γ. αν ξερεται κανα καλο μαγαζι για να το φτιαξω γιατι ο γιοσ μπαινει στα παιχνιδια του FACEBOOK και σε 1 λεπτο βγαζει μπλε οθονη.

Υ.Γ. αν ξερεται κανα καλο μαγαζι για να το φτιαξω γιατι ο γιοσ μπαινει στα παιχνιδια του FACEBOOK και σε 1 λεπτο βγαζει μπλε οθονη.

Κατεβασε το malwarebytes και τρεξε το για να σου καθαρισει,ολα τα σκουπιδια που μαζευει απο ιντερνετ και θα φτιαξει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...