Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Έτσι, πεπατημένη, γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Αλλά όντως, όχι καφριλίκια. Βάρα της 4 τα ξημερώματα την πόρτα, αλλά μην κάνεις καμιά καφρίλα.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΑΚΡΥΖΩ.

Ενταξει, με αυτο το comment πηγα να πεσω απο την καρεκλα ε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλώνω δημόσια πως δεν θα αιτηθώ το ban του χρήστη nikos21aek μετά την απάντησή του στην ερώτηση που του έκανα,καθώς επίσης και το ότι οτιδήποτε και αν πει δεν θα χαρακτηριστεί προσβλητικό ούτε μειωτικό προς το άτομό μου,ούτε trolling.

theodoros kalpakis aka teddy90

Εκτυπώνεις,υπογράφεις και απαντώ. :-D

Έτσι, πεπατημένη, γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Αλλά όντως, όχι καφριλίκια. Βάρα της 4 τα ξημερώματα την πόρτα, αλλά μην κάνεις καμιά καφρίλα.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΑΚΡΥΖΩ.

Καφριλίκια εννοώ μην της χυμίξει σούρα τελείως.Ή να μην της πεί καμία μαλακία.Να της μιλάει όμορφα σε φάση σαν να είναι σε limbo ήρεμος και δεν νιώθει μία.Χωρίς πλάκα είναι δοκιμασμένο αυτό.

Εκτυπώνεις,υπογράφεις και απαντώ. :-D

[...]Να της μιλάει όμορφα σε φάση σαν να είναι σε limbo ήρεμος και δεν νιώθει μία.Χωρίς πλάκα είναι δοκιμασμένο αυτό.

True dat.

hippies.gif

Ξέρεις πόσο καλά περνάγαν αυτοί; B)

Κλασικό.Γυρνάς απ΄έξω πιωμένος και χτύπα της το κουδούνι μια μέρα στις 4 το πρωί Παρασκευή ή Σάββατο όμως μην έχει σχολή η άλλη την επόμενη και κάνε ότι είσαι τύφλα τελείως.Όχι καφριλίκια όμως.Πες της ότι έχεις ξεχάσει τα κλειδιά και πως έχεις πιεί λίγο παραπάνω(αλλά να φαίνεται ότι έχεις πιεί πολύ παραπάνω)και πως έχεις αφημένα κλειδιά σε φίλο σου στου διόλου τη μάνα και δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο,αν μπορείς να μείνεις σε αυτή μέχρι το πρωί,ε πιάστε την κουβέντα κτλ κτλ της την πέφτεις,αν σου κάτσει σου έκατσε χαχα μόλις κοιμηθεί πας σπίτι σου like a boss και την επόμενη μέρα δεν θυμάσαι τίποτα."Τι;Πότε έγινε αυτό;Ααααααα κάτι σαν να μου έρχεται τώρα αλλά σίγουρα έγινε αυτό;Πωωωω τόσο κομμάτια ήμουν;"

Μπορεις να κανεις και παραλλαγη...

Γυρνας 4 το πρωι πιωμενος, της χτυπας το κουδουνι, κανεις τον τελειως ντιρλα που δεν ξερει που βρισκεται, και πας και ξαπλωνεις στο κρεβατι της, και ριχνεις ενα γαματο υπνο. Το πρωι αρχιζεις τις συγνωμες κλπ.

Επαναλαμβανεις σχεδον καθημερινα.

Καποια στιγμη θα σε συνηθισει στο κρεββατι της. :mrgreen:

Αν τωρα δεν πιασει και παρει καμμια αστυνομια... ειπαμε... Γκουσγκουνης style.

Α, και προς θεου οχι καφριλες :-D

ξανακάνε πάρτυ και καλεσε την, πες της το καμια βδομαδα πιο πριν να κανονισει, οταν έρθει θα την γνωρίσεις καλύτερα.

Αν δεν έρθει, ας την παει στον διαολο :devil:

θυμηθηκα περιστατικο τωρα...

ηταν ενα ηλιολουστο σαββατο θυμαμαι,ωπου κοιμομουν κλασσικα μεχρι τις 2 το μεσημερι.

Ξαφνου χτυπαει το κουδουνι! δεν δινω σημασια...

εμενα μονη,δεν περιμενα κανεναν,οποτε συνεχισα κανονικα τον υπνο μου...

ξαναχτυπανε το κουδουνι ομως με την συνοδεια του διστακτικουισανακουγεταιδενθελωναενοχλωαλλασηκωμωρηκαργια

χτυπηματος στην πορτα.

Σηκωνομαι σιγα σιγα, να μην κανω θορυβο και καταλαβουν πως ειμαι μεσα και βλεπω απο το ματακι της πορτας το κουκλακι που εμενε διπλα μου μαζι με κατι φιλους του.

Σαν καλος συνανθρωπος που ειμαι κι οχι επειδη ηταν κουκλακι,ανοιξα την πορτα και μου λεει:

"συγγνωμη για την ενοχληση αλλα ξεχασα τα κλειδια στο σπιτι και δεν μπορουμε να μπουμε.

Μηπως μπορω να πηδηξω απο το μπαλκονι σου στο δικο μου? εχω αφησει την μπαλκονοπορτα ανοιχτη"

ξαφνιασμενη εγω απανταω.."αν δεν φοβασαι μην σκοτωθεις,οκ...κανενα προβλημα"

παμε στο μπαλκονι,πηδαει,εγω τον χαζευα γιατι νοιαζομουν μηπως παθει κατι ο συνανθρωπος μου κι οχι επειδη ηταν κουκλακι και μπαινει μεσα σπιτιιιιιι...

παω στην εξωπορτα περιμενοντας να δω αν πηγαν ολα καλα και πεταω την ατακα..

"μηπως θελει κανενας αλλος να πηδηξει?" :rolleyes:

σκασανε στα γελια,ανοιγει ο αλλος την πορτα,μπαινουν μεσα,λεει ευχαριστω,με φωναζει κι εμενα διπλα,πινουμε καφε,μιλαμε και ζησαν αυτοι καλα κι εγω καλυτερααα...

θυμηθηκα περιστατικο τωρα...

ηταν ενα ηλιολουστο σαββατο θυμαμαι,ωπου κοιμομουν κλασσικα μεχρι τις 2 το μεσημερι.

Ξαφνου χτυπαει το κουδουνι! δεν δινω σημασια...

εμενα μονη,δεν περιμενα κανεναν,οποτε συνεχισα κανονικα τον υπνο μου...

ξαναχτυπανε το κουδουνι ομως με την συνοδεια του διστακτικουισανακουγεταιδενθελωναενοχλωαλλασηκωμωρηκαργια

χτυπηματος στην πορτα.

Σηκωνομαι σιγα σιγα, να μην κανω θορυβο και καταλαβουν πως ειμαι μεσα και βλεπω απο το ματακι της πορτας το κουκλακι που εμενε διπλα μου μαζι με κατι φιλους του.

Σαν καλος συνανθρωπος που ειμαι κι οχι επειδη ηταν κουκλακι,ανοιξα την πορτα και μου λεει:

"συγγνωμη για την ενοχληση αλλα ξεχασα τα κλειδια στο σπιτι και δεν μπορουμε να μπουμε.

Μηπως μπορω να πηδηξω απο το μπαλκονι σου στο δικο μου? εχω αφησει την μπαλκονοπορτα ανοιχτη"

ξαφνιασμενη εγω απανταω.."αν δεν φοβασαι μην σκοτωθεις,οκ...κανενα προβλημα"

παμε στο μπαλκονι,πηδαει,εγω τον χαζευα γιατι νοιαζομουν μηπως παθει κατι ο συνανθρωπος μου κι οχι επειδη ηταν κουκλακι και μπαινει μεσα σπιτιιιιιι...

παω στην εξωπορτα περιμενοντας να δω αν πηγαν ολα καλα και πεταω την ατακα..

"μηπως θελει κανενας αλλος να πηδηξει?" :rolleyes:

σκασανε στα γελια,ανοιγει ο αλλος την πορτα,μπαινουν μεσα,λεει ευχαριστω,με φωναζει κι εμενα διπλα,πινουμε καφε,μιλαμε και ζησαν αυτοι καλα κι εγω καλυτερααα...

Και μόνο ένας πήδηξε τελικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...