Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπον ασε τα troll να λενε οτι θελουν..Αυτην την στιγμη ειναι διπλα η γειτονισσα?Αν ναι τσιμπα 1-2 ποτηρακια ουισκι και σκασε μουρη διπλα(να ειναι μονη της ετσι)και πες της -Θελεις να ακουσεις αυτο που εχω στο μυαλο μου η αυτο που θες εσυ να ακουσεις..Λοιπον 1)αν σου πει για αυτο που εχεις στο μυαλο σου πες της οτι δεν μπορεις να την βγαλεις απο το μυαλο σου γυμνη.2)αν σου πει αυτο που θελει να ακουσει πες της οτι ειναι σαββατο βραδυ,λειπει η παρεα σου και οτι θα ηθελες να βγεις εξω με μια ομορφη κοπελα και να περασεις καλα.3)αν σε αφησει να επιλεξεις πες αυτο που σου ερχεται εκεινη την στιγμη γιατι πανω απο ολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ...μετα πες μας τις εντυπωσεις σου..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεχνάς ότι μπορεί να διαβάζει Insomnia η κοπέλα;

και να ειναι η κορη της Ασταρτης που ειναι μονη !!!!

(αστεία το λεω no offense :P )

Λοιπον ασε τα troll να λενε οτι θελουν..Αυτην την στιγμη ειναι διπλα η γειτονισσα?Αν ναι τσιμπα 1-2 ποτηρακια ουισκι και σκασε μουρη διπλα(να ειναι μονη της ετσι)και πες της -Θελεις να ακουσεις αυτο που εχω στο μυαλο μου η αυτο που θες εσυ να ακουσεις..Λοιπον 1)αν σου πει για αυτο που εχεις στο μυαλο σου πες της οτι δεν μπορεις να την βγαλεις απο το μυαλο σου γυμνη.2)αν σου πει αυτο που θελει να ακουσει πες της οτι ειναι σαββατο βραδυ,λειπει η παρεα σου και οτι θα ηθελες να βγεις εξω με μια ομορφη κοπελα και να περασεις καλα.3)αν σε αφησει να επιλεξεις πες αυτο που σου ερχεται εκεινη την στιγμη γιατι πανω απο ολα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ...μετα πες μας τις εντυπωσεις σου..

αν πεις το 1, φρόντισε να είναι πλαστικά τα ποτήρια.

θα σου προτεινα αναισθητικο σπρει ή υπνωτικα χαπια ή δεξι κροσε στο δοξαπατρι αλλα γενικα ειμαι κατα της βιας

υγ1.μιλωντας λιγο σοβαρα θελει ψηστηρι η δουλεια, δεν ειναι ευκολο αλλα και πολυ επικινδυνο.αντε και της τον σφυριξες, το γεγονος οτι μενει διπλα σου μπορει να δημιουργησει προβληματα και σε εσενα και σε αυτην στο μελλον.να ερθει ο γκομενος της να του τα πει σε καποια φαση και να γινει χαμος ,γονεις της,κτλπ. .αν της την πεσεις και δε σου κατσει παλι μπορει να εχεις προβληματα στην γειτονια-μπορει να σου κρεμασουν κουδουνια και δεν θα μπορεις να φυγεις αφου οπως λες το σπιτι ειναι δικο σου.καλυτερα αστο.(αν εισασταν σε διακοπες σε γειτονικα δωματια το θεμα θα αλλαζε,τοτε κατι θα γινοταν...).γνωμη μου

υγ2. η γκομενα ειναι ελευθερων ηθων ή σοβαρη/σοβαροφανης? πως την κοβεις?

υγ3.προλαβα πριν κλεισει το τοπικ. fuck yeah...ημουν και εγω εδω

υγ2. η γκομενα ειναι ελευθερων ηθων ή σοβαρη/σοβαροφανης? πως την κοβεις?

υγ3.προλαβα πριν κλεισει το τοπικ. fuck yeah...ημουν και εγω εδω

σοβαρη απο οτι την κοβω

εχω πισω ενα φοντο μαυρο με χρυσα αστρα και καθομαι...φοραω δερματινο και κασκολ

οπως προειπα

δυσκολα τα πράγματα...

θυμηθηκα περιστατικο τωρα...

ηταν ενα ηλιολουστο σαββατο θυμαμαι,ωπου κοιμομουν κλασσικα μεχρι τις 2 το μεσημερι.

Ξαφνου χτυπαει το κουδουνι! δεν δινω σημασια...

εμενα μονη,δεν περιμενα κανεναν,οποτε συνεχισα κανονικα τον υπνο μου...

ξαναχτυπανε το κουδουνι ομως με την συνοδεια του διστακτικουισανακουγεταιδενθελωναενοχλωαλλασηκωμωρηκαργια

χτυπηματος στην πορτα.

Σηκωνομαι σιγα σιγα, να μην κανω θορυβο και καταλαβουν πως ειμαι μεσα και βλεπω απο το ματακι της πορτας το κουκλακι που εμενε διπλα μου μαζι με κατι φιλους του.

Σαν καλος συνανθρωπος που ειμαι κι οχι επειδη ηταν κουκλακι,ανοιξα την πορτα και μου λεει:

"συγγνωμη για την ενοχληση αλλα ξεχασα τα κλειδια στο σπιτι και δεν μπορουμε να μπουμε.

Μηπως μπορω να πηδηξω απο το μπαλκονι σου στο δικο μου? εχω αφησει την μπαλκονοπορτα ανοιχτη"

ξαφνιασμενη εγω απανταω.."αν δεν φοβασαι μην σκοτωθεις,οκ...κανενα προβλημα"

παμε στο μπαλκονι,πηδαει,εγω τον χαζευα γιατι νοιαζομουν μηπως παθει κατι ο συνανθρωπος μου κι οχι επειδη ηταν κουκλακι και μπαινει μεσα σπιτιιιιιι...

παω στην εξωπορτα περιμενοντας να δω αν πηγαν ολα καλα και πεταω την ατακα..

"μηπως θελει κανενας αλλος να πηδηξει?" :rolleyes:

σκασανε στα γελια,ανοιγει ο αλλος την πορτα,μπαινουν μεσα,λεει ευχαριστω,με φωναζει κι εμενα διπλα,πινουμε καφε,μιλαμε και ζησαν αυτοι καλα κι εγω καλυτερααα...

το ηθικο διδαγμα ειναι οτι τελικα δεν "πηδηξαν" με τα καραγκιοζλικια που κανουν συνηθως οι αντρες, εεε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...