fotis4u Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, βρίσκομαι στην δημιουργία της πτυχιακής μου αυτό το εξάμηνο αλλά χρειάζομαι το προγραμματάκι Opnet Modeler. Έχω τα licence για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά ώστε να το κατευάσω και κατ' επέκτασην να χρεισημοποιήσω τα κλειδιά. Μήπως γνωρίζει κανένας που μπορώ να το βρω ? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Απο το site του OPNET The following OPNET software products are available through the University Program. For more information, please send email to [email protected] Υποθετω πως ενα email θα σου λυσει καθε απορια απο τον πλεον αρμοδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis4u Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Από το Site δεν μπορείς να κατευάσεις. Επείσης επικοινώνισα μέσω email αλλά μου είπαν ότι διατίθεται μόνο μέσω πληρωμής στο ποσό τον 2,000+ δολαρίων. Τους ανέφερα ότι είμαι φοιτητής και ότι το θέλω για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μου είπαν ότι μπορούν να μου κάνουν 50% έκπτωση στην αρχική τιμή. Τους ενημέρωσα ότι έχω τα licence αλλά όχι το πρόγραμμα για να τα χρησιμοποιήσω, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για αυτό παρά μόνο να το αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 To ξερω πως δεν μπορεις να κατεβασεις απο το site και γι αυτο εδωσα το quote μια και δεν ειχες αναφερει πως επικοινωνησες ηδη. Απο τη στιγμη που εισαι κατοχος νομιμης αδειας (φανταζομαι αυτο εννοεις με το "εχω τα licence" στο πρωτο post) δεν μπορεις να απευθυνθεις σε αυτον που σε προμηθευσε με την αδεια και για το ιδιο το προγραμμα? Μου φαινεται περιεργο να εχεις νομιμη αδεια και να σου λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα οταν επικοινωνησες μαζι τους και πως παραλληλα μπορουν να σου κανουν εκπτωση 50% κλπ.Για ποιο λογο, απο τη στιγμη που το εχεις ηδη στην κατοχη σου και απλα χρειαζεσαι το εκτελεσιμο/setup? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το modeler δεν διατίθεται με academic licence οπότε λίγο δύσκολο να έχεις κλειδί.Academic licence παίρνεις ύστερα απο αίτηση αλλά λες σου αρνήθηκαν. Μια σκέψη κάνω ότι ίσως έχεις licence για το IT Guru. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 απο torrent η κατι τετοιο δεν παιζει?και μετα να κανεις την δηλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis4u Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πρώτα απ΄ όλα σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρων και την βοήθειά σας. Τώρα για το πρόγραμμα πως έγινε η όλη ιστορία. Έψαξα το προγραμματάκι πρώτα να το βρω στο site τους και είδα ότι το παρέχουν για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Τα licence(άδεια) μου τα έδωσε ο καθηγητής μου με τον οποίο έχω αναλάβει την πτυχιακή και μου είπε να βρω από την έκδοση 14,5 και μετά. Εγώ μετά επικοινώνησα με την εταιρία και μου είπε ότι για την έκδοση 15 του προγράμματος μπορώ να σου δώσω μόνο τα licence, το πρόγραμμα πρέπει να το αγοράσετε στην τιμή που αναφέρω παραπάνω. Και εγώ τώρα ερωτώ είναι δυνατόν να σου δίνουν την άδεια και όχι το πρόγραμμα ? μου φάνηκε πολύ παράξενο, γιαυτό τον λόγο κιόλας απευθύνθηκα εδώ μήπως και το είχε κάποιος χρήστης και μου το έστελνε και εγώ μετά να πέρναγα τα κλειδιά. απο torrent η κατι τετοιο δεν παιζει?και μετα να κανεις την δηλωση Έψαξα αλλά δεν βρήκα για την έκδοση 15 που θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John_Jan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω και εγώ ένα σοβαρό πρόβλημα με το Opnet(IT Guru Academic Edition). Εχω ξεκινήσει τη πτυχιακή μου και έχω ήδη δημιουργήσει κάποια μοντέλα απο τα οποία έχω πάρει αποτελέσματα . Το πρόβλημα μου είναι ότι κάποια μοντέλα που κάνουν χρήση ασύρματων δικτύων δεν μου τρέχουν ενώ πιστεύω οτί είναι σωστά και μου το έχει επιβεβαιώσει και ο καθηγητής μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: μήπως φταίει η άδεια που έχω για το Opnet και δεν με αφήνει να πάρω αποτελέσματα σε κάποια μοντέλα- μήπως λόγο το Opnet (IT Guru Academic Edition) δεν μπορει να τρέξει όλα τα μοντέλα? Χρειάζομαι μια άμεση απάντηση παρακαλώ γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ευχαριστώ για τη προσοχή Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2011 από John_Jan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αφού σου ζήτησε από την 14.5 και μετά γιατί δεν ψάχνεις γι' αυτήν; Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα