Προς το περιεχόμενο

Ο φορτιστής usb κάνει για όλα;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τον φορτιστή του Galaxy, και επίσης τον φορτιστή του handsfree SE MW600, ο οποίος είναι επίσης usb. Ήθελα να μάθω αν ταιριάζει ο φορτιστής του κινητού στο handsfree και πως θα το καταλάβω από τα specs του κάθε φορτιστή. Αν μπορώ να γλιτώσω έναν από του δύο φορτιστές πάνω στο τραπέζι θα είναι πολύ καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

πανω πρεπει να γραφουν καποια χαρακτηριστικα οι φορτιστες ως προς ποσα volt και mampere βγαζουν.

πχ του Psp μου γραφει 5 volt 1500 ma output.

ναι ξεχασα να πω οτι οσα περισσοτερα ma βγαζει output τοσο πιο γρηγορα οσο ξερω θα γεμιζει απλα με την διαφορα οτι ζοριζεις πιο πολυ την μπαταρια.θα παιζει σαν ταχυφορτιστης δηλαδη.

Λοιπόν ο φορτιστής του Galaxy S γράφει:

input: 100-240V-

50-60Hz 0.15A

output: 5.0V=0.7A

ενώ ο φορτιστής του handsfree γράφει:

input: 100-240VAC~100mA

50-60Hz

output: 5.0VOC=550mA

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί σημαίνουν τα παραπάνω. Ελπίζω να μην έκανα και κανένα λάθος στου handsfree γιατί τα γράμματα είναι απίστευτα μικρά.

ολοι απο οτι καταλαβα ειναι 5 volt .οποτε εισαι οκ.τωρα 550 ma και 700 απλα ο δευτερος θα φορτιζει πιο γρηγορα.αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει.

vrwmiaris εγω παντως δεν καταλαβα.

για το αυτοκινητο να βγαζει 5v me 1000 mha max.εγω πηρα εναν 550mha βγαζει,δεν το προσεξα οταν το αγοραζα αλλα φορτιζει γρηγορα.δεν δοκιμασα να κανω αυτο με το φορτιστη στη πριζα στο σπιτι να μη κανω καμια μ.... και κλαιω το λεπιδι μου.

παιδιά επειδή έχω ένα παρόμοιο θέμα και έχω ανοίξει ήδη ένα topic αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά κι εδώ.

και κάτι ακόμα.

γιατί όταν φορτίζω το κινητό μου από τη usb του υπολογιστή πάντα η μπαταρία διαρκεί λιγότερο.

όσες φορές και να το κάνω το ίδιο γίνεται.

συνηθως οταν γεμιζει ενα κινητο η μια συσκευη απο usb δεν κραταει λιγοτερο απλα αργει να γεμισει περισσοτερο.πχ το Psp απο usb υπολογιστη θελει 4 ωρες ενω απο την πριζα με το Usb θελει 2,5 ωρες.

όχι μου κρατάει λιγότερο.

το έχω κάνει πολλές φορές και μάλιστα το έχω κάνει και για να το δοκιμάσω.

το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.

μόλις το κινητό δείχνει ότι έχει γεμίσει το βγάζω και πάντα μου κρατάει λιγότερο. η διαφορά είναι αισθητή

αλλά δεν κάνει περισσότερο για να φορτίσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...