arxaggelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Έχω τον φορτιστή του Galaxy, και επίσης τον φορτιστή του handsfree SE MW600, ο οποίος είναι επίσης usb. Ήθελα να μάθω αν ταιριάζει ο φορτιστής του κινητού στο handsfree και πως θα το καταλάβω από τα specs του κάθε φορτιστή. Αν μπορώ να γλιτώσω έναν από του δύο φορτιστές πάνω στο τραπέζι θα είναι πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 πανω πρεπει να γραφουν καποια χαρακτηριστικα οι φορτιστες ως προς ποσα volt και mampere βγαζουν. πχ του Psp μου γραφει 5 volt 1500 ma output. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 για αυτοκινητο 5ν με 1000mah να ειναι.δεν εκανα πειραμα τωρα στη πριζα μη κλαιω μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 vrwmiaris εγω παντως δεν καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι,ειναι συμβατος,αλλα θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις αυτον με τα λιγοτερα ma για να φορτιζει πιο σιγα η μπαταρια και συνεπως πιο καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 ναι ξεχασα να πω οτι οσα περισσοτερα ma βγαζει output τοσο πιο γρηγορα οσο ξερω θα γεμιζει απλα με την διαφορα οτι ζοριζεις πιο πολυ την μπαταρια.θα παιζει σαν ταχυφορτιστης δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Λοιπόν ο φορτιστής του Galaxy S γράφει: input: 100-240V- 50-60Hz 0.15A output: 5.0V=0.7A ενώ ο φορτιστής του handsfree γράφει: input: 100-240VAC~100mA 50-60Hz output: 5.0VOC=550mA Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί σημαίνουν τα παραπάνω. Ελπίζω να μην έκανα και κανένα λάθος στου handsfree γιατί τα γράμματα είναι απίστευτα μικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ολοι απο οτι καταλαβα ειναι 5 volt .οποτε εισαι οκ.τωρα 550 ma και 700 απλα ο δευτερος θα φορτιζει πιο γρηγορα.αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 vrwmiaris εγω παντως δεν καταλαβα. για το αυτοκινητο να βγαζει 5v me 1000 mha max.εγω πηρα εναν 550mha βγαζει,δεν το προσεξα οταν το αγοραζα αλλα φορτιζει γρηγορα.δεν δοκιμασα να κανω αυτο με το φορτιστη στη πριζα στο σπιτι να μη κανω καμια μ.... και κλαιω το λεπιδι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 αν ειχες 1000 λογικα θα γεμιζε σχεδον στο μισο χρονο αλλα με οτι αντικτυπο εχει στην μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Turbo-X USB Car Charger Mobile/ΜΡ3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 και φτηνο κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 παιδιά επειδή έχω ένα παρόμοιο θέμα και έχω ανοίξει ήδη ένα topic αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά κι εδώ. και κάτι ακόμα. γιατί όταν φορτίζω το κινητό μου από τη usb του υπολογιστή πάντα η μπαταρία διαρκεί λιγότερο. όσες φορές και να το κάνω το ίδιο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 συνηθως οταν γεμιζει ενα κινητο η μια συσκευη απο usb δεν κραταει λιγοτερο απλα αργει να γεμισει περισσοτερο.πχ το Psp απο usb υπολογιστη θελει 4 ωρες ενω απο την πριζα με το Usb θελει 2,5 ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 όχι μου κρατάει λιγότερο. το έχω κάνει πολλές φορές και μάλιστα το έχω κάνει και για να το δοκιμάσω. το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. μόλις το κινητό δείχνει ότι έχει γεμίσει το βγάζω και πάντα μου κρατάει λιγότερο. η διαφορά είναι αισθητή αλλά δεν κάνει περισσότερο για να φορτίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα