Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 10-4-11

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά!αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό απο το e-shop! έχει καλούτσικα πράματα..ο εξωτερικός με 2 tb στα 100 ευρά δεν είναι ασχημά ε;

επίσης,λέω να τσιμπήσω και αυτό εδώ:

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00735&sid=1

http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλή τιμή ο σκληρός δίσκος.Ξέρουμε τι μάρκα δίσκο φοράει?

Απο την αξιολόγηση στο e-shop

Από χρήστη ΔΑΤΣΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Βαθμολογία προιόντος 10

Τον παρέλαβα χτες. Είναι αθόρυβος και λιτός. Είναι εντελώς μάυρος και όχι γκρι που φαίνεται στην φωτό. Ο δικός μου φοράει δίσκο SAMSUNG HD204UI, δεν σημαίνει όμως οτι όλες οι παρτίδες φοράνε τον ίδιο δίσκο. Γράφει asembled and tested in Germany. Δεν θα αναφερθώ σε αξιοπιστία, είναι πολύ νωρίς, πρώτη εντύπωση πολύ θετική. Ελπίζω να βοήθησα.

Για μενα ο σκληρος δεν ειναι προσφορα

προσωπικα θα επαιρνα τον Samsung 2TB EcoGreen F4 HD204UI SATA II 5400rpm 32MB @ 77,66E

και μια "θηκη" μεταφορας της αρεσκιας μου , και θα ειχα και 3 χρονια εγγυηση ;)

Για μενα ο σκληρος δεν ειναι προσφορα

προσωπικα θα επαιρνα τον Samsung 2TB EcoGreen F4 HD204UI SATA II 5400rpm 32MB @ 77,66E

και μια "θηκη" μεταφορας της αρεσκιας μου , και θα ειχα και 3 χρονια εγγυηση ;)

Ακριβώς... με usb3 ίσως.

Πάνε όλα τα μαγαζιά να ξεφορτωθούν τους USB 2, αλλά δεν προσπαθούν αρκετά.

Αν τον έδινε 75-80 ευρώ, θα τον έπαιρνα.

Ούτως ή άλλως, από τα 85 ξεκινάνε

http://www.skroutz.gr/c/87/eksoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=2tb

η φωτογραφικη λεει τιποτα για δωρακι που την θελω?Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη?

η φωτογραφικη (fujifilm AX200) απο οσο το εψαξα σε ολα τα reviews εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα φωτογραφιας που δεν συναδει με τα λεφτα που κανει και παρα πολυ καλο βιντεο με πολυ γρηγορη προσαρμογη στις αλλαγες φωτεινοτητας. βεβαια δε ζουμαρει με το οπτικο αλλα μονο με το ψηφιακο ζουμ στο βιντεο (βεβαια λιγες φθηνες μηχανες το κανουν).

ολοι βεβαια ειχαν να λενε οτι σε φωτογραφιες με φλας....η μπαταρια αδειαζει σε ελαχιστη ωρα. καπου διαβασα οτι σε 15-20 φωτογραφιες αδειαζουν οι μπαταριες. αυτο βεβαια ισως να λυνεται με ενα ζευγαρι επαναφορτιζομενες καλυτερης ποιοτητας...ισως και οχι δεν ξερω.

Εγώ παρήγγειλα την Κυριακή τον σκληρό Fujitsu 2TB και το πρωί της Δευτέρας πήγα και τον παρέλαβα!Ο δικός μου έχει μέσα δίσκο Seagate και επίσης είναι assembled in germany!

Όντως είναι αθόρυβος,φαίνεται ότι έχει καλή-στιβαρή κατασκευή και όντως είναι μαύρος και όχι γκρίζος!

Τον άφησα όλο το βράδυ για να μου αντιγράψει από άλλο εξωτερικό δίσκο 450gb δεδομένα και σήμερα και έχω άλλα τόσα(και περισσότερα!) να του περάσω.Έτσι κατάλαβα ότι όντως είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...