sidirou Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Πριν κανα μήνα αγόρασα ένα pc με windows 7 32 bit και επεξεργαστή AMD. Έχω εγκαταστήσει κανονικά το GH3. Όταν όμως προσπαθώ να εγκαταστήσω το MATLAB ή το Football manager ξεκινάει για λίγο την εγκατάσταση σε ένα αρχείο tmp και όταν βγάζει το λογότυπο της εταιρείας σταματάει. Έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στο internet (τελευταία java έκδοση, windows classic theme, διακοπή της σύνδεσης στο internet, εγκατάσταση με ρυθμίσεις windows XP) αλλά δε γίνεται τίποτα. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πάτα Winkey + R και πληκτρολόγησε %TEMP% Σβήσε όλους τους φακέλους & αρχεία που υπάρχουν εκεί (για κάποια θα πάρεις μήνυμα ότι χρησιμοποιούνται - κάνε skip) και δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα προγράμματα. Επίσης, απενεργοποίησε antivirus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κανε σε πρωτη φαση αυτο που λεει ο Hawk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sidirou Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Δοκίμασα αυτό που λέτε αλλά πάλι τίποτα. Σταματάει το set up πριν ουσιαστικά ξεκινήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δεξί κλικ στο πρόγραμμα εγκατάστασης (πχ setup.exe) και από το μενού "run as administrator" ή "εκτέλεση σαν διαχειριστής" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sidirou Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Το έχω κάνει κι' αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostuner Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Και εγώ έχω τα 7 σε 32bit και δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα!Εχω κάνει εγκατάσταση το matlab εδώ και καιρό.Ποια έκδοση πας να εγκαταστήσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μήπως το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείς έχει ελληνικούς χαρακτήρες? Άνοιξε ένα command prompt, πληκτρολόγησε "set" + <ENTER> και πόσταρε το αποτέλεσμα να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sidirou Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Λοιπόν εγκαθιστώ το matlab R2010_A. Προχθές έψαχνα όλη μέρα στο internet και είδα ότι έχει παρουσιαστεί και σ' άλλους. Αλλά οι λύσεις που διάβασα (όπως αυτές που αναφέρω στο 1ο post) δεν μου δούλεψαν. Κάνει κάτι πολύ περίεργο που εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί. Με το που βγάζει το λογότυπο του matlab για την εγκατάσταση ξαφνικά σταματάει χωρίς μήνυμα χωρίς τίποτα. Το user όντως το είχα Ελληνικά, το άλλαξα το έκανα Αγγλικά, αλλά πάλι δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν έκανες μετονομασία στο όνομα του χρήστη δεν πρόκειται να δεις διαφορά γιατί ο φάκελος με τα αρχεία και τις προτιμήσεις σου θα εξακολουθεί να είναι στα ελληνικά. Φτιάξε νέο λογαριασμό με λατινικούς χαρακτήρες και δοκίμασε πάλι την εγκατάσταση. Λοιπόν εγκαθιστώ το matlab R2010_A. Προχθές έψαχνα όλη μέρα στο internet και είδα ότι έχει παρουσιαστεί και σ' άλλους. Αλλά οι λύσεις που διάβασα (όπως αυτές που αναφέρω στο 1ο post) δεν μου δούλεψαν. Κάνει κάτι πολύ περίεργο που εγώ τουλάχιστον δεν το έχω ξαναδεί. Με το που βγάζει το λογότυπο του matlab για την εγκατάσταση ξαφνικά σταματάει χωρίς μήνυμα χωρίς τίποτα. Το user όντως το είχα Ελληνικά, το άλλαξα το έκανα Αγγλικά, αλλά πάλι δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sidirou Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν έκανες μετονομασία στο όνομα του χρήστη δεν πρόκειται να δεις διαφορά γιατί ο φάκελος με τα αρχεία και τις προτιμήσεις σου θα εξακολουθεί να είναι στα ελληνικά. Φτιάξε νέο λογαριασμό με λατινικούς χαρακτήρες και δοκίμασε πάλι την εγκατάσταση. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!! Ολα οκ τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate98 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 'Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα και να διαγράψω ότι υπάρχει στο temp και αλλαγή χρήστη όμως και πάλι. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα