tonygreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Λοιπόν...είχα (και έχω) το antivirus eset smart security 4 αλλά σήμερα κάτι έγινε και μου έβγαλε ότι το username και το password δεν ισχύουν πια...Και εγώ σαν βλάκας πήγα και το έκανα απεγκατάσταση νομίζοντας ότι αφού έχω τον φάκελο για τα install και τις οδηγείες θα μπορούσα να το ξαναφτιάξω...αλλά όμως αυτά που έχω είναι για 34-bit λειτουργικό ενώ εγώ έχω 64-bit και έτσι δε δουλέυει το install του.Αυτό που είχα πριν μου το είχε φτιάξει ενας θείος μου ο οποίος είναι εξωτερικό τώρα και δεν μπορω να επικοινωνήσω μαζί του οπότε είπα να προσπαθήσω μόνος μου...Κατέβασα λοιπόν ένα άλλο για 64-bit και αντί για το install του 32...Έβαλα το 64, έκανα την εγκατάσταση, το τελείωσα και όλα πήγανε όπως έπρεπε εκτός από το Real-time file system protection και το Web access protection που μου λένε Non-functional...Πατάω Configure τικάρω το κουμπι για να ενεργοποιηθεί το Real-time file system protection, μετά πατάω ok, κλείνει το παράθυρο αλλά δε γίνεται τίποτα...έχω κανει πάνω απο 10 επανακκινήσεις αλλά και πάλι τίποτα....΄ Τέλος πάντων θα ήθελα αν μπορούσατε να μου προτείνατε μία λύση για το συγκεκριμένο ή να μου προτείνατε κάποιο άλλο αξιόπιστο antivirus (και free φυσικά) γιατί δεν νομίζω να την βγάλει καθαρή ο υπολογιστής μου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 πρωσοπικη εμπειρια.ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ AVG.οτι αλλο θες εκτος απο αυτο.και γιατι δεν δουλευε το 32μπιτο?λογικα επρεπε να δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ριξε ενα email στην Eset,πες για το λαθος σου,και δες αν γινεται να σου δωσουν καποιο αλλο κλειδι να ενεργοποιησεις σε windows x64. Απο free antivirus τα πιο πολλα ειναι ενταξει. Αυτην την περιοδο εχω το Avast και ειναι μια χαρα.Και το Security Essentials της Microsoft ειναι καλο. http://www.avast.com/en-eu/index Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.