Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585 v8

marlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καναλι σε αφηνει να αλλαξεις .κλειδωμα,και πρωτοκολλο απο b se g.δεν νομιζω να βρειςς κατι αλλο. γιατι τι θες να κανεις ακριβως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη εχω το ρουτερ στο δωματιο μου και ο αδερφος μου λεει οτι στο δικο του δεν εχει καθολου σημα.. ^_^

Μεσολαβει ενας οροφος και μερικα ντουβάρια... B)

γενικα επειδη το πατωμα ειναι τσιμεντο και πλακα το σημα περναει δυσκολα.δοκιμασε απλα να το βαλεις καπου πιο ψηλα και οσο γινεται πιο κοντα και στο δικο του δωματιο .μετα μονο η με καλωδιο δικτυου η με powerlines η με καλυτερη ασυρματη καρτα.

εσυ βρε τι να σου κανει η forthnet?δοκιμασε δηλαδη αν σε καποιο αλλο σημειο παιζει καλυτερα.πχ μπορει το δωματιο του αδερφου σου να ειναι και στον πανω οροφο αλλα να ειναι και στην αλλη γωνια οποτε ισως θα βολευε να μπει καπου ενδιαμεσα και να παιζεται και οι 2 ασυρματα.

το πατωμα ειναι τσιμεντο και πλακα μαζι.σε ολα τα σπιτια.και σιδερα επισης.εκτος αν δεν ειναι σπιτι και ειναι καταστημα που εκει το φτιαχνουν λιγο διαφορετικα.το παραθυρο δυστυχως δεν μπορει να το αφηνει ανοιχτο.μια λυση ισως θα ηταν μια πιο δυνατη ασυρματη καρτα της alfa που ειναι στα 500 mw.

Οκ ευχαριστω!

Επιμενω ομως οτι δεν εχει τσιμεντο..σανιδια ειναι,ξυλα(χοντρα ειναι αντεχουν :-D ).ΤΟΤΕ ετσι τα εκαναν και ο επανο οροφος δεν εχει ανακαινιστει για να πεσει τσιμεντο.Μην σου φαινεται περιεργο ;)

οκ ενταξει.τοτε δες μηπως μπορεις να το μετακινησεις καπου που να παιζει καλυτερα.επισης ο αδερφος σου αν εχει Usb wi fi stick αν μπορει με μια επεκταση να το μεταφερει σε καποιο καλυτερο σημειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...