marlia Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλημερα!!! Εχω το συγκεκριμενο ρουτερ και θελω να μαθω αν εχει κάποια ρυθμιση για αυξηση της ευαισθησιας οσον αφορα το wireless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καναλι σε αφηνει να αλλαξεις .κλειδωμα,και πρωτοκολλο απο b se g.δεν νομιζω να βρειςς κατι αλλο. γιατι τι θες να κανεις ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Επειδη εχω το ρουτερ στο δωματιο μου και ο αδερφος μου λεει οτι στο δικο του δεν εχει καθολου σημα.. Μεσολαβει ενας οροφος και μερικα ντουβάρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 γενικα επειδη το πατωμα ειναι τσιμεντο και πλακα το σημα περναει δυσκολα.δοκιμασε απλα να το βαλεις καπου πιο ψηλα και οσο γινεται πιο κοντα και στο δικο του δωματιο .μετα μονο η με καλωδιο δικτυου η με powerlines η με καλυτερη ασυρματη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αυτο το κανω μονη μου ή λεω στην forthnet να το κανει? Όπως καταλαβαινεις...ντιπ ασχετη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εσυ βρε τι να σου κανει η forthnet?δοκιμασε δηλαδη αν σε καποιο αλλο σημειο παιζει καλυτερα.πχ μπορει το δωματιο του αδερφου σου να ειναι και στον πανω οροφο αλλα να ειναι και στην αλλη γωνια οποτε ισως θα βολευε να μπει καπου ενδιαμεσα και να παιζεται και οι 2 ασυρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δεν ειναι τσιμεντο! Προσπαθησα να το βαλω οσο πιο κοντα γινεται...βασικα οταν εχει το παραθυρο του ανοιχτο εχει σημα :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 το πατωμα ειναι τσιμεντο και πλακα μαζι.σε ολα τα σπιτια.και σιδερα επισης.εκτος αν δεν ειναι σπιτι και ειναι καταστημα που εκει το φτιαχνουν λιγο διαφορετικα.το παραθυρο δυστυχως δεν μπορει να το αφηνει ανοιχτο.μια λυση ισως θα ηταν μια πιο δυνατη ασυρματη καρτα της alfa που ειναι στα 500 mw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marlia Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Οκ ευχαριστω! Επιμενω ομως οτι δεν εχει τσιμεντο..σανιδια ειναι,ξυλα(χοντρα ειναι αντεχουν ).ΤΟΤΕ ετσι τα εκαναν και ο επανο οροφος δεν εχει ανακαινιστει για να πεσει τσιμεντο.Μην σου φαινεται περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 οκ ενταξει.τοτε δες μηπως μπορεις να το μετακινησεις καπου που να παιζει καλυτερα.επισης ο αδερφος σου αν εχει Usb wi fi stick αν μπορει με μια επεκταση να το μεταφερει σε καποιο καλυτερο σημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.