Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση φοιτητιών εργασιών

foithtria d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα,

Γραφω τη διπλωματικη μου εργασια και ψαχνω να βρω καπου δημοσιευμενες εργασιες ή έστω τις βιβλιογραφιες τους σχετικες με το δικο μου θεμα..Ξερετε αν υπαρχει κανενα site γιατι εδω και καιρο ψαχνω και ολο κατι βιβλιοθηκες πανεπιστημιων βρισκω αλλα δε βγαζω ακρη.Και σε καποιες απλα ηταν καταχωρημενα τα βιβλια και οι εργασιες που εχουν αλλα πρεπει να παω εκει (πχ Γιαννενα) για να τα δανειστω για διαβασμα. :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως πρεπει να πεις σε ποιο τομεα σπουδων? :rolleyes: Αλλιως πως να σου πει καποιος που ισως ξερει?

Επισης απο βιβλιογραφια που ανεφερες οτι βρηκες μπορεις να κατεβασεις τα βιβλια των επιστημονων που σε ενδιαφερουν σε pdf. μορφη και να κανεις την δουλεια σου.

Όχι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο site που να μην παραβιάζει ταυτόχρονα και πνευματική ιδιοκτησία. Και δεν χρειάζεται να πας Γιαννενα, μπορείς να διαλέξεις ποιά βιβλία θέλεις και να ζητήσεις από την κοντινότερη βιβλιοθήκη σου να σου τα φέρει και να τα δανειστείς.

Επίσης νομίζω ότι οι δύο ήδη υπάρχοντες λογαρισμοί σου στο insomnia είναι ήδη αρκετοί, δεν νομίζεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...