Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπερα σε ολους..

Ψαχνω ατομο που να αναλαμβανει υπευθυνα να κανει reballing σε vga απο laptop..

Οποιος γνωριζει και αναλαμβανει τετοιες επισκευες ας ερθει σε επικοινωνια μαζι

μου για να πουμε λεπτομερειες.

Οσοι εχουν κανει reballing, τι εντυπωσεις εχετε ? πηγαν ολα καλα ? κρατησε το

αποτελεσμα και ποσο ? κοστος ?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ για υπηρεσία reballing στην Αθήνα.

Αναζητώ επαγγελματική υπηρεσία με infrared εξοπλισμό, και όχι απλά ένα rework tool.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρηκατε κανεναν??

κι εγω ψαχνω...100 ομως που πηρε το ματι μου σαν κοστος επισκευης για επισκευη καρτας 2006 δεν τα δινω!!!

Δημοσ.

βρηκατε κανεναν??

κι εγω ψαχνω...100 ομως που πηρε το ματι μου σαν κοστος επισκευης για επισκευη καρτας 2006 δεν τα δινω!!!

Μη λαμβανεις υπόψην παλαιότητα.Η διαδικασία ειναι ίδια είτε προκειται για chipset 2000 είτε για 2012, το μονο που μπορεις να κανεις για να ελλατωσεις το κοστος ειναι να λύσεις εσυ ο ιδιος το laptop και να παραδωσεις το mobo ή το MXM αναλόγως.

Δημοσ.

καταλαβαινω οτι η διαδικασια ειναι ιδια...απλα θελω να πω ότι για μια καρτα τοσο παλια δεν με συμφερει να δωσω 100 ευρω...αλλα παραγγελνω απο ebay μια συμβατη με τα μισα λεφτα....

αν τωρα ημουν μεταξυ του να την φτιαξω με 50-60 ευρω και να παρω μια καινουρια 50-60 ευρω απο ebay φυσικα και θα την εφτιαχνα για να μην περιμενω 2 βδομαδες και με το φοβο μη δεν ταιριαξει η νεα καρτα(εφοσον δεν ειναι η ιδια ακριβως).

αλλα τα 90-100 +φπα ειναι πολλα......

βεβαια δεν ξερω ποσο κοστιζει το μηχανημα αλλα οπως και να χει ειναι πολλα....

Δημοσ.

Μπα.Κι απ' το ebay να πάρει κάποιος,δεν εξασφαλίζεται επ' ουδενί ότι η κάρτα θα είναι o.k.,μπορεί να είναι re-μπαλωμένη ή (ακόμα χειρώτερα...) ξανακλασμένη η ψητή στα κάρβουνα re-ζεστοφυσημένη.Παθός εδώ,από ebay.

Άποψή μου,άμα κάποιος έχει καλή άκρη για μάστορα με εργαστήριο και με πάνω από 6 μήνες εγγύηση,να τη δώσει εδώ δημόσια,να σωθούμε απαξάπαντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...