Προς το περιεχόμενο

μεταπτυχιακο στη γκλασκωβη

mataragas24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους,

όπως πολλοί νέοι αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο τομέας μου είναι Πανεπιστημιο Τηλεπικοινωνιων(Τρίπολη) Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενα , το πτυχίο δεν είναι τόσο αναγνωρισμένο όσο περίμενα.

Αποφάσισα να πάω αρχικά για μεταπτυχιακό στην Αγγλία, και πιστεύω ότι στη Σκωτία είναι ακόμα καλύτερα.

Θα κάνω αίτηση στο Computer Systems Engineering του πανεπιστιμίου της Γλασκώβης. Τα δίδακτρα είναι λογικά 4500 λίρες.

Άλλος ένας λόγος είναι η επαγγελματική αποκατάσταση της περιοχής.

Θέλω κάποιες βοήθειες στο κόστος ζωής και γενικώς προτάσεις τόσο μεταπτυχιακού όσο και πόλης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν επιχειρεις την μεταναστευση σε καποια χωρα και την απευθειας αναζητηση εργασιας εκει? Εχεις ορεξη για επιπλεον διαβασμα, επιπλεον χρονο, για ενα πτυχιο που μπορει να μην μετρησει ιδιαιτερα? Αφου ο στοχος σου ειναι να μεινεις και να εργαστεις στο εξωτερικο, ξεκινα απευθειας με αυτον imho.

η αληθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν ήταν ακριβως αυτό που ήθελα οι σπουδές, καθολου εξειδικευση και ότι μαθαίνεις είναι πολυ γενικο.

Επίσης θεωρώ είναι καλό για να γνωρίσεις το μερος, σιγουρα καλύτερα την γλώσσα και να κάνεις και κάποια γνωριμια που ίσως σου φανει χρήσιμη.

καλησπερα σε ολους,

όπως πολλοί νέοι αποφασίζουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Ο τομέας μου είναι Πανεπιστημιο Τηλεπικοινωνιων(Τρίπολη) Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενα , το πτυχίο δεν είναι τόσο αναγνωρισμένο όσο περίμενα.

Αποφάσισα να πάω αρχικά για μεταπτυχιακό στην Αγγλία, και πιστεύω ότι στη Σκωτία είναι ακόμα καλύτερα.

Θα κάνω αίτηση στο Computer Systems Engineering του πανεπιστιμίου της Γλασκώβης. Τα δίδακτρα είναι λογικά 4500 λίρες.

Άλλος ένας λόγος είναι η επαγγελματική αποκατάσταση της περιοχής.

Θέλω κάποιες βοήθειες στο κόστος ζωής και γενικώς προτάσεις τόσο μεταπτυχιακού όσο και πόλης.

γεια σου φίλε, αν εννοείς το http://www.gla.ac.uk/ (επειδή Glasgow έχει 2-3 πανεπιστήμια) είναι πολύ καλό σε αυτό που θέλεις να κανεις.

Για λεπτομέρειες εκτός και αν υπάρχει κάποιος που έχει σπουδάσει εκεί δεν υπάρχει καλύτερο μέρος απο το παρακάτω site:

http://www.thestudentroom.co.uk/index.php κάνε register και ψάξου.

καλή τύχη στις αιτήσεις

ps: κάνε λίγο γρήγορα τις αιτήσεις σου επειδή Απρίλιος για μεταπτυχιακά δεν είναι και η πιο νωρίς ημερομηνία!

ναι φίλε dark αυτο το πανεπιστημιο εννοω ! είμαι σχεδον έτοιμος για τις αιτησεις μου. (αν και deadline έχει ιουνιο)

ευχαριστω για το link φιλε μου να σαι καλα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...