jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Να σχεδιασετε ενα ακολουθιακο κυκλωμα με μια εισοδο και μια εξοδο .Η εισοδος εχει το νοημα ενος μh προσημασμένου δυαδικου αριθμού.Θεωρηστε οτι καθε νεο ψηφιο εισοδου παρατιθεται δεξια του προηγουμενου.Η εξοδος θα ειναι ενα καθε φορα που ο αριθμος στην εισοδο ειναι πολλαπλασιος του 3.Χρησιμοποιηστε j-k flip-flop. Μπορει να με βοηθησει καποιος σ αυτη την ασκηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 λοιπόν μιας και τώρα δεν είμαστε σε prv message δεν έχει κάποια εικόνα το παράδειγμα; γιατί με την εκφώνησή σου δεν κατάλαβα και πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Οχι οπως τη βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 την έχεις σε ηλεκτρονική μορφή από το τει σου να την δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 sorry λαθοσ...Το σωστο ειναι "πολλαπλασιο του 3" και οχι του 5... Οχι.Δυστηχως ηταν και θέμα για εξεταστική και εγω απο εκει την πηρα... Παντως δεν υπάρχει καποιο σχημα για να σε βοηθησει η εκφωνηση ειναι ακριβως ετσι οπως την διατυπωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν ξέρω το ψάχνω με ακολουθία και δεν γίνεται.. ψάξε λίγο στο βιβλίο δεν νομίζω να μην σας έχει δείξει τρόπος λύσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πιστεψε με εχω ψαξει σε ολο το βιβλιο(mano) και δεν βρισκω τπτ παρομοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 μήπως η εκφώνηση είναι αυτή >Ένα σύγχρονο ακολουθιακό κύκλωμα έχει μία είσοδο x και μία έξοδο z. Στην είσοδο δέχεται διαδοχικά μία ακολουθία από bits. Στην έξοδο παράγει ‘1’ κάθε φορά που το πλήθος των ‘1’ που έχουν εισέλθει μέχρι στιγμής στην είσοδο είναι πολλαπλάσιο του 3 δηλ. 3,6,9,κλπ. πηγή :http://users.auth.gr/users/2/7/035272//Files/Themata/2o%20Eksamino/Psifiaki%20Sxediasi/themata/Jun-99.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Η εκφωνηση ειναι αυτη που σου ανεφερα αλλα οι ασκησεις φαινονται να ειναι παρομοιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeTaXaS4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 αν είναι όπως στο είπα, μπορώ να σου βρω λύση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ok τελεια.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γεια τι κανεις???Βρηκες τπτ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakosthrylos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αμπαλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αμπαλος ??? δεν βρήκες τίποτα...? εγώ τώρα είδα το τοπικ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.