dimitris_pa Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 εχει καταφερει κανεις απο εσας να την τρεξει ? και αν ναι με τι setup ? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Σε Ubuntu την έχω δουλέψει πολλές φορές. Σε τι λειτουργικό λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Σε Ubuntu την έχω δουλέψει πολλές φορές. Σε τι λειτουργικό λες; windows και linux, σε ότι μπορείς να βοηθήσεις σου είμαι ευγνώμον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πες μου και τι IDE's θα έχεις στο καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πες μου και τι IDE's θα έχεις στο καθένα. στα windows έλεγα να χρησιμοποιήσω dev c++ για linux δεν έχω σκεφτεί, εσύ τι λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Όταν κατεβάζεις την library έχεις 3 φακέλους, bin, include και lib, τους κάνεις copy και paste στο installation folder του Dev-C++. Μετά: Click "File", "New", and "Project..." Select "Empty Project", give it a name, and click OK. Save your project somewhere (I recommend using a separate folder for each project). Right-click on the name of your project (in the left sidebar) and click "Project Options". Click the "Parameters" tab, and click "Add Library or Object" Find the "liballeg.a" file. Για ubuntu θα γράψω μόλις θυμηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Όταν κατεβάζεις την library έχεις 3 φακέλους, bin, include και lib, τους κάνεις copy και paste στο installation folder του Dev-C++. Μετά: Click "File", "New", and "Project..." Select "Empty Project", give it a name, and click OK. Save your project somewhere (I recommend using a separate folder for each project). Right-click on the name of your project (in the left sidebar) and click "Project Options". Click the "Parameters" tab, and click "Add Library or Object" Find the "liballeg.a" file. Για ubuntu θα γράψω μόλις θυμηθώ. ευχαριστω θα περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Αυτό για win δουλεύει; Εγώ σε ubuntu δουλεύω με netbeans και για την εγκατάσταση της allegro έκανα αυτά τα βήματα: Έκανα copy και paste πάλι τα ίδια αρχεία στον φάκελο usr. Ανοίγω το netbeans και φτιάχνω ένα νέο C++ Application. Μετά κάνω δεξί κλικ->Properties πάνω στο νέο project από τα αριστερά. Πάω Build->Linker->Command Line->Additional Options και γράφω allegro-config --libs --static . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αυτό για win δουλεύει; Εγώ σε ubuntu δουλεύω με netbeans και για την εγκατάσταση της allegro έκανα αυτά τα βήματα: Έκανα copy και paste πάλι τα ίδια αρχεία στον φάκελο usr. Ανοίγω το netbeans και φτιάχνω ένα νέο C++ Application. Μετά κάνω δεξί κλικ->Properties πάνω στο νέο project από τα αριστερά. Πάω Build->Linker->Command Line->Additional Options και γράφω allegro-config --libs --static . όχι έκανα εγκατάσταση την allegro μεσώ του package manager του dev c++, μου έβαλε την 4.2.2 έκανα εκείνο που μου είπες "Click "File", "New", and "Project..." Select "Empty Project", give it a name, and click OK. Save your project somewhere (I recommend using a separate folder for each project). Right-click on the name of your project (in the left sidebar) and click "Project Options". Click the "Parameters" tab, and click "Add Library or Object" Find the "liballeg.a" file" έβαλα και κωδικά από εδώ για να δω αν τρέχει άλλα βγάζει πρόβλημα, θα προσπαθήσω και στα Linux, αν κάνω κάτι στα linux δεν μπορώ να το κάνω να τρέχει και στα win ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τι πρόβλημα σου βγάζει; Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Τι πρόβλημα σου βγάζει; Τι εννοείς; συγνώμη που άργησα να απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σίγουρα τα αρχεία τα έβαλες στην σωστή θέση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_pa Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Σίγουρα τα αρχεία τα έβαλες στην σωστή θέση; το εκανα εγκατασταση μεσω package manager του dev c++, μπορεις να μου δωσεις κανενα λινκ για να το κατεβασω ? το κατεβαζω απο την allegro αλλα εχει μονο μεσα το include, το bin και το lib δεν το εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos713 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 http://sourceforge.net/projects/alleg/files/allegro/5.0.2.1/allegro-5.0.2.1.zip/download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.