georgep800 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα. Με έκανε κάποιος φίλος add στο MSN αλλά για άγνωστο λόγο δεν έλαβα ποτέ κάποια ειδοποίηση ώστε να την αποδεκτώ. Γι' αυτόν τον λόγο πρόσθεσα στον δικό μου λογαριασμό την επαφή, αλλά ούτε και ο φίλος έλαβε ποτέ την ειδοποίηση. Να σημειώσω ότι όταν πραγματοποιήσαμε την παραπάνω διαδικασία, ήμασταν και οι δύο online. Καμιά ιδέα; Που θα μπορούσε άραγε να οφείλεται το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αυτό σε εμένα γίνεται από τότε που έβαλα το νέο msn... μήηηηηηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αυτό σε εμένα γίνεται από τότε που έβαλα το νέο msn... μήηηηηηνες. Κάποια λύση κατάφερες να βρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κάποια λύση κατάφερες να βρεις; Καμιά φορά αν σβήσεις την επαφή, την ξανακάνεις, κάνει και ο άλλος το ίδιο κάτι γίνεται αλλά και πάλι σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καμιά φορά αν σβήσεις την επαφή, την ξανακάνεις, κάνει και ο άλλος το ίδιο κάτι γίνεται αλλά και πάλι σπάνια. Χμμμ, για να δούμε αν δουλέψει έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vk13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν δεν κάνεις πάλι τίποτα τότε κάντε και οι δύο uninstall και install παλιότερη έκδοση msn μήπως και φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostuner Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 παιδιά το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και γώ από τότε που πέρασα το νεο msn. Αν όμως στήλω και εγώ και ο άλλος πρόσκληση φιλίας τότε μπαίνει στις επαφές μου...Αλλά χωρις να μου έρθει η να πάει στον άλλο πρόσκληση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.