Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 καλησπερα και καλως σας βρηκα , προσφατα εστησα ενα pc με εναν intel 2600k με τη mobo Gigabyte P67A-UD4-B3 απτη πρωτη μερα που κοιταω τις θερμοκρασιες και ειναι ανεβασμενες, τρεχω και games το black ops πχ και αγγιζει 74c χωρις να εχω κανει o/c με τη stock ψυχτρα την εβγαλα μηπως δεν παταγε καλα και τη ξαναεβαλα καθως αλλαξα και τη παστα αλλα τα ιδια ολα αυτα με default settings και αυτα αφου ετρεξα το prime Link,ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χωρις παρεξηγηση,εχεις ξαναβαλει intel cpu η ειναι η πρωτη φορα?Σε ρωταω γιατι μερικες φορες η stock ψυχρα της ειναι για τα πανηγυρια και δεν ''κλειδωνει'' ευκολα πανω στο socket. Η μονη λογικη εξηγηση ειναι αυτη,αλλιως οι θερμοκρασιες που αναφερεις σε καμμια περιπτωση δεν δικαιολογουνται. Εισαι 100% σιγουρος οτι εχει κατσει καλα η ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 φυσικα δεν ειναι πρωτη φορα που φτιαχνω pc και παστα της αλλαξα αλα παλι τιποτα οκ 3 φορα παω γιανα το ξανακιταξω και επιστρεφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 φυσικα δεν ειναι πρωτη φορα που φτιαχνω pc και παστα της αλλαξα αλα παλι τιποτα οκ 3 φορα παω γιανα το ξανακιταξω και επιστρεφω Θελει ισα ισα παστα. Κ απλωμενη καλα. Μαλλον δεν καθεται καλα η ψυκτρα. Το χω κ εγω στον υπολογιστη μου με την stock της intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 το ξανακοιταξα η επιφανεια ειναι καλυμμενη με τη παστα και ειναι κουμπομενη σωστα δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω ετρεξα και για λιγο το prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 δεν εβγαλα ακρη με τι ψυχτρα τις intel δεν προκειται να δουλεψη τιποτα σωστα τελος παντων παω για aftermarket λυση ,ευχαριστω οσους εκαναν ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Σε τι κουτί τον έχεις και πόσο είναι το Vcore υπό φόρτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 κουτι Hafx ξανα ετρεξα το prime τα ιδια ,και αυτη απτο bios Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Όντως είναι υψηλές για Sandy και stock ρολόγια, κάτι παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 παιδια το cooler ειναι εφαρμοσμενο τελια, ενα αλλο προβλημα που ειχα στη αρχη οταν παταγα για να ανοιξει ανοιγε και ξανα εσβηνε και μετα παλι τα ιδια αυτο και καθε φορα βγαζω το ενα dim ram γιανα ξεκινισει μου το κανει καποιες φορες αν αλλαξω καπιες ρυθμισεις στο bios κατι αλλο τρεχει ενα αλλο που παρατηρισα δεν μπορω να κανο πολες αλλαγες στα settings στο bios τωρα πχ εβαλα το load calibration enabled και δεν μποροσε να ξεκινιση ανοιγε και εκλινε ,μηπως ειναι τιποτα απο ελαττωματικο mobo μηπος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εγω οπως και ενας φιλος που εχουμε στα μηχανακια μας Gigabyte ( S 1366) Εχουμε και εμεις σχετικα ανεβασμενες θερμοκρασιες στα Full Γκαζια !! Εγω με τον i7-950 στα 3,06 με θερμοκρασια δωματιου 25c φτανω σιγουρα 58c. Με την Prolimatech Megahalems Rev.2 + Haf932+ 5 Cooler Οποτε ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ φταινε τα mobo της Gigabyte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 για τους καινουργιους Intel που ειδα και απο αλλους που εχουν στο 1155 socket βλεπω πως ειναι αρκετοι κρυοι αν και σε κατι ξενα φορουμ ειδα πως δεν ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με θερμοκρασιες σαν της δικες μου με τη stock ψυκτρα , τωρα εκεινες οι επανεκκινησεις που ειχα ειναι ενταξει μετα απο update που εκανα στο bios,τωρα οσων αφορα τις θερμοκρασιες δεν νομιζω πως μπορω να κανω κατι αλλο αλλαζω ψυκτρα και απο κει βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 για τους καινουργιους Intel που ειδα και απο αλλους που εχουν στο 1155 socket βλεπω πως ειναι αρκετοι κρυοι αν και σε κατι ξενα φορουμ ειδα πως δεν ειμαι ο μονος που εχει προβλημα με θερμοκρασιες σαν της δικες μου με τη stock ψυκτρα , τωρα εκεινες οι επανεκκινησεις που ειχα ειναι ενταξει μετα απο update που εκανα στο bios,τωρα οσων αφορα τις θερμοκρασιες δεν νομιζω πως μπορω να κανω κατι αλλο αλλαζω ψυκτρα και απο κει βλεπω. Εγω θα παω σε ΝΕΡΟ τελη Μαη. ΚΑλυτερα βαλε υδροψυξη φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Εγω θα παω σε ΝΕΡΟ τελη Μαη. ΚΑλυτερα βαλε υδροψυξη φιλε. hmm δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα αλλα θελει δουλιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 hmm δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα αλλα θελει δουλιτσα. Αν εισαι απο Θεσσαλονικη τα κανουμε μαζι ενα Σ/κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.