k_dinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 €5 για 50% Έκπτωση στα πάγια 4 μηνών, σε Όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου Vodafone με νέα Σύνδεση ή Μεταφορά Αριθμού Με κάθε κουπόνι των €5 κερδίζεις 50% έκπτωση στα πάγια 4 μηνών σε όλα ΟΛΑ τα προγράμματα συμβολαίου για το κινητό σου και δυνατότητα να κάνεις νέα σύνδεση εντός 2 μηνών. groupon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Θα τρελαθούμε!!! Πριν λίγο μπήκα στο groupon και δεν είδα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ειναι στο special deal, ισως το ειχες για την Αθηνα μονο.. Το λινκ παντως δουλευει κανονικα http://www.groupon.gr/deals/special-deal?nlp=&CID=GR_CRM_149_0_0_0&utm_source=Deal_general_newsletter&utm_medium=All_Cities&utm_content=Initial_Version&utm_campaign=Varies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Βασικά τα είδα από το soby.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αν κατάλαβα καλά απαιτεί να κάνεις νέο συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Συμβόλαιο η φορητότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Είχα από πέρυσι μια sim της Wind (από τότε που έδινε 1.5Gb) με μηδενικό υπόλοιπο, και προχθές την έκανα φορητότητα στη Vodafone σε μια κοπέλα της Voda στο δρόμο. Μου είπε ότι εδώ και 2-3 εβδομάδες με φορητότητα καρτοκινητού σου δίνουν κάθε τέλος του μήνα αυτόματα 5 ευρώ χωρίς ανανέωση μέχρι τέλος του χρόνου. Δεν ξέρω αν πράγματι θα γίνει ακριβώς έτσι, πάντως η sim ήταν για πέταμα (έληγε σε λίγες μέρες) οπότε δεν χάνω τίποτε να το δοκιμάσω. Αν θέλετε ρωτήστε σε κανένα κατάστημα ή σε promo girls, δεν ανοίγω άλλο thread μη σας πάρω στο λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.