katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Στις 20 του μήνα θα πάει ενας φίλος μου στην Μαδρίτη οπότε ευκαιρία βρήκα και εγω να του πω να μου φέρει ενα laptop ή netbook. επειδή θα κάτσει κάμποσες μέρες μπορώ να παραγγείλω ενα μέσω internet και να τους πω να το κάνουν delivery εκει που θα μένει. ξέρει κανείς κανένα καλό κατάστημα? καλό θα είναι αν δέχεται πληρωμές μέσω paypal
weather1967 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Είσαι σίγουρος φίλε μου ότι θα το πάρεις σε πιό συμφέρουσα τιμή απο τήν Ισπανία ,από ότι στήν Ελλάδα ? Σύν τίς αλλης,αν γίνει καμμιά στραβή και έχει πρόβλημα τού στύλ DOA,αντε βρές ακρη,μέ τά πήγαινε-έλα. Προσωπικά τέτοιες αγορές απο το εξωτερικό (που μπορω να το βρω ανετα και σε καλη τιμη απο Ελλαδα) ούτε μιά στο εκατομμύριο δεν θα έκανα. Να μου ελεγες για κανα μετεωρολογικό σταθμό που ειναι δυσευρετοι στην Ελλαδα,να το καταλαβω,αλλα οχι laptop/netbook απο Ισπανία,που εχει πληθώρα η Ελληνική αγορά.
mikelamar Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μα είναι σοβαρά πράματα αυτά που ζητάς, έχουν Δηλαδή καλύτερες τιμές εκεί!!! Παρτο απο eBay αν πετύχεις κάτι εξαιρετικό που δε νομίζω. Ε και αν εχει κάποιο ελάττωμα πχ καμμενα πιξελ, θα το ταχυδρομισεις πίσω; Να είμαστε εντός πραγματικότητας. Πάρε κάτι που δεν μπορείς να το βρεις Ελλάδα, πχ παστουρμα απο ταυρο ή δε ξέρω κ εγώ τι, αλλα μη λέμε τώρα ότι θελουμε.
karasardelis Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τα Ισπανικά πληκτρολόγιο έχουν ένα ιδιαίτερο layout που πιθανώς να ην σε βολεύει... http://www.wesleyan.edu/CTWMellon/Resources/Quickstarts/fklspan.html
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μα είναι σοβαρά πράματα αυτά που ζητάς, έχουν Δηλαδή καλύτερες τιμές εκεί!!! Παρτο απο eBay αν πετύχεις κάτι εξαιρετικό που δε νομίζω. Ε και αν εχει κάποιο ελάττωμα πχ καμμενα πιξελ, θα το ταχυδρομισεις πίσω; Να είμαστε εντός πραγματικότητας. Πάρε κάτι που δεν μπορείς να το βρεις Ελλάδα, πχ παστουρμα απο ταυρο ή δε ξέρω κ εγώ τι, αλλα μη λέμε τώρα ότι θελουμε. συγνωμη αν σε εθιξα δεν το καταλαβα. σχετικα με την εγγυηση απο οσο γνωριζω απο τη στιγμη που η χωρα αγορας ειναι εντος ΕΕ θα μπορεσω να το παω και στο αντιστοιχο service εδω. και στο κατω κατω αν ημουν ενημερος σχετικα με την κατασταση εκει δεν θα ανοιγα καθολου topic Τα Ισπανικά πληκτρολόγιο έχουν ένα ιδιαίτερο layout που πιθανώς να ην σε βολεύει... http://www.wesleyan.edu/CTWMellon/Resources/Quickstarts/fklspan.html ευχαριστω δεν το γνωριζα αυτο Είσαι σίγουρος φίλε μου ότι θα το πάρεις σε πιό συμφέρουσα τιμή απο τήν Ισπανία ,από ότι στήν Ελλάδα ? Σύν τίς αλλης,αν γίνει καμμιά στραβή και έχει πρόβλημα τού στύλ DOA,αντε βρές ακρη,μέ τά πήγαινε-έλα. Προσωπικά τέτοιες αγορές απο το εξωτερικό (που μπορω να το βρω ανετα και σε καλη τιμη απο Ελλαδα) ούτε μιά στο εκατομμύριο δεν θα έκανα. Να μου ελεγες για κανα μετεωρολογικό σταθμό που ειναι δυσευρετοι στην Ελλαδα,να το καταλαβω,αλλα οχι laptop/netbook απο Ισπανία,που εχει πληθώρα η Ελληνική αγορά. σε ευχαριστω για την απαντηση. απο οτι καταλαβα απο τις απαντησεις σας δεν λεει για πολλους λογους οποτε θα προτιμησω κανενα Πλαισιο.
tiniakos Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Υπολογιστή μόνο από Ελλάδα για DOA,SERVISE,KEYBOARD GREEK κτλ
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Υπολογιστή μόνο από Ελλάδα για DOA,SERVISE,KEYBOARD GREEK κτλ σωστα αυτα που λες αλλα αυτο με το DOA που το ακουσες? DOA στο Ελλαντα? θα πρεπει να εχει μεσο για κατι τετοιο
mikelamar Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εντάξει κάνουμε κ λίγο χουμορ μη στραβωνεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ψάξου για Dell από Ιρλανδία. Είχα αγοράσει από ebay απο τον justin1980 200€ κάτω από Ελλάδα...
katsikoula Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εντάξει κάνουμε κ λίγο χουμορ μη στραβωνεις... ok αλλα αλλη φορα βαζε κ κανενα emoticon για να καταλαβαινει ο αλλος το υφος σου (ειδες? )
gusretalis Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Τι να το κάνει το emoticon mε αυτό το avatar;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.