Προς το περιεχόμενο

το twitter πως λειτουργει

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το λειτουργο εδω και καιρο.

δεν πολυ εχω καταλαβει την χρησιμοτητα του.

αυτα που γραφω εγω τα βλεπουν ολοι η οσοι με ακολουθουν?

μπορω να βλεπω σχολια για ενα συγκεκριμενω θεμα σαν τα φορουμ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο twitter νομίζω οτι δεν διαφέρει πολυ απο το facebook.

Με απλά λόγια.

Υπάρχουν οι Following που είναι οι σελίδες/λογαριασμοί που έχεις επιλέξει εσυ και οι Followers όπου είναι οι σελίδες/λογαριασμοί που έχουν επιλέξει εσένα.

Όταν είσαι στην σελίδα σου βλέπεις μόνο τα tweets σου ή τα tweets που σου έχουν στείλει εσένα προσωπικά άλλα άτομα,όπως δηλαδή στην σελίδες του Facebook.

Όταν πηγαίνεις στο http://twitter.com/# βλέπεις τα δικά σου tweets και τα tweets που έχουν κάνει οι Following σου,ακριβώς δηλαδή όπως και στο Home του Facebook.

Για να δει κάποιος τα δικά σου tweets πρέπει ή να μπει στην σελίδα σου ή να γίνει Followers σου και μετά να τα δει απο το http://twitter.com/#

Ελπίζω να σε βοήθησα :)

twitter δεν έχω αλλα αυτό είναι το μονο εύκολο να υποθέσω...

με λίγο search επιβεβαιώνομαι κιόλας..

πως γίνεται να δει ο άσχετος στο άσχετο τα tweets σου? common sense. εσύ βλέπεις κάποιου που δεν είσαι follower? oxi..

τυφλός εγώ, δεν είδα το post του Rapsos13

τα tweets τα δικα μου τα βλεπουν ολοι η μονο οσοι με ακολοθουν;

Τα tweets σου μπορεί να τα δει κάποιος με 2 τρόπους:

1)αν μπει στην σελίδα/λογαριασμό σου

2)Αν γίνει followers σου μετά θα του τα βγάζει στο Homepage του.

Με λιγα λογια,

ποιες ειναι οι διαφορες ρε παιδια,μεταξυ twitter και facebook?

(δεν το λεω ειρωνικα...εννοωντας και καλα οτι δεν υπαρχουν διαφορες,

απορια μου ειναι)

Ουσιαστικές διαφορές ούτε εγώ βλέπω.

Υπάρχει διαφορά στον τομέα τον "φίλων"

Επιπλέον facebook έχει συνομιλίες,likes,φωτογραφίες άλλα και πολλές εφαρμογές/παιχνίδια,ενώ twitter με τα tweets σπάνια έχει διάλογο.Ουσιαστικά με τα tweets σου γράφεις κάτι σαν να παραμιλάς :Ρ και βέβαια δεν υπάρχουν εφαρμογές.Νομίζω ότι το twitter ανήκει καθαρά στην κατηγορία social network ενώ το facebook είναι κάτι άλλο....

Ουσιαστικές διαφορές ούτε εγώ βλέπω.

Υπάρχει διαφορά στον τομέα τον "φίλων"

Επιπλέον facebook έχει συνομιλίες,likes,φωτογραφίες άλλα και πολλές εφαρμογές/παιχνίδια,ενώ twitter με τα tweets σπάνια έχει διάλογο.Ουσιαστικά με τα tweets σου γράφεις κάτι σαν να παραμιλάς :Ρ και βέβαια δεν υπάρχουν εφαρμογές.Νομίζω ότι το twitter ανήκει καθαρά στην κατηγορία social network ενώ το facebook είναι κάτι άλλο....

ευχαριστω.

Με λιγα λογια,

ποιες ειναι οι διαφορες ρε παιδια,μεταξυ twitter και facebook?

(δεν το λεω ειρωνικα...εννοωντας και καλα οτι δεν υπαρχουν διαφορες,

απορια μου ειναι)

Για να καταλαβεις το tweeter χοντρικα ειναι σαν το update status στο fb , αυτο ειναι πολυ χρησιμο γιατι αν εισαι μελος πχ του insomnia η καπιου αλλου siτε βλεπεις ολες της αναρτησεις μαζεμενα χωρις να πηγαινεις ξεχωρισρα σε καθε σελιδα κανεις κλικ στην ειδηση που σου αρεσει και βουαλα :-D

Βεβαια υπαρχουν και μερικοι που το εχουν για να μαλα@@$#ντε του στυλ τωρα χε@#ω , τωρα παω για ψωνια κλπ κλπ

• 1 μήνα μετά...

να ρωτήσω κάτι??αφού δν μπορείς να στείλεις μνμ σε κάποιον αν δεν σε ακολουθεί,πως θα του πεις να σε ακολουθήσει,δεν υπάρχει κάποιος τρόπος???

να ρωτήσω κάτι??αφού δν μπορείς να στείλεις μνμ σε κάποιον αν δεν σε ακολουθεί,πως θα του πεις να σε ακολουθήσει,δεν υπάρχει κάποιος τρόπος???

κάνεις ένα tweet περιλαμβάνοντας μέσα το όνομα του λογαριασμού του μετά το σύμβολο @

πχ. @paredwse ακολούθα με ρε

αυτός θα το δει κανονικά στην περιοχή mentions του λογαριασμού του

Followers πώς αποκτάς;

Κάποιος τρόπος δεν υπάρχει.Απλά είναι σύνηθες αρκετές φορές όταν κάνεις following σε κάποιον να κάνει και αυτός σε εσένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...