WazzupGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Θέλω ένα πρόγραμμα με το όποιο να μπορώ να επεξεργάζομαι πλήρως πολλά φορματ βίντεο. Καταρχήν θέλω να μπορώ να κόβω το βίντεο σε όποιο σημείο θέλω, να έχει επιλογή για να παίζει σε κάποια σημεία σε slow motion και να μπορώ να προσθέτω δικά μου effe πχ ακτίνες, ήχους, αντικείμενα κλπ. Γενικά θέλω να έχω πολλές επιλογές σε εφφε, και αλλαγή χρώματος της εικόνας (πχ ασπρόμαυρο, πιο σκοτεινό κλπ) Για να καταλάβετε τι θέλω ακριβώς θέλω ένα πρόγραμμα με το οποίο να παίρνω διάφορα βιντεάκια που τραβάω από παιχνίδια που παίζω να τα κόβω και να τα ράβω βάζοντας εφφε, ήχους και διάφορα τετοια Υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klidpsol Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Υπάρχουν αρκετά προγράμματα για αυτό που θες να κάνεις, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να πειραματιστείς με ένα ώστε να μάθεις τα βασικά και σιγά σιγά να καταφέρεις να κάνεις αυτά που θες. Για αρχή καλό είναι να δεις ένα σχετικά απλό πρόγραμμα και μετά αν έχεις όρεξη και αρκετό χρόνο να αφιερώσεις σε tutorials μέσω youtube μπορείς να κάνεις παπάδες με το Adobe After Effects (για τα εφέ κυρίως)... για αυτό σου προτείνω να δεις το Sony Vegas για αρχή. επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτά: http://video-editing-software-review.toptenreviews.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 After Effects και από μένα. Ετοιμάσου όμως για μεγάλη ψυχρολουσία μόλις τρέξεις για πρώτη φορά του πρόγραμμα. Δες και το VisionLab Studio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WazzupGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 After Effects και από μένα. Ετοιμάσου όμως για μεγάλη ψυχρολουσία μόλις τρέξεις για πρώτη φορά του πρόγραμμα. :shock: Τι είναι αυτό το πρόγραμμα?? Είδα βιντεάκια στο youtube και μου φάνηκε εύκολο όμως όταν το έτρεξα για πρώτη φορά ήταν λες και άνοιξα λεξικό με κινέζικα!! Κάνει ακριβώς την δουλειά που θέλω άλλα πρέπει να κάτσω να δω πολλά tutorials για να το μάθω (τα βασικά του..) Ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για να μάθεις το πρόγραμμα πάρε ένα Ελληνικό βιβλίο εκμάθησης. Π.χ. http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/337319 Αλλιώς με ebooks. Τα tutiorials άσ' τα για μετά που θα εξοικειωθείς με το πρόγραμμα. Κατά 90% θα χρειαστείς και γνώσεις στο Photoshop και για πιο προχωρημένες τεχνικές ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με 3D. Μερικά τέτοια προγράμματα είναι: 3d studio max, lightwave, cinema 4d, bryce κτλ ή το δωρεάν Blender το οποίο μην το σνομπάρεις επειδή είναι δωρεάν, έχει τρομερές δυνατότητες και τεράστια κοινότητα. Το Vision Lab είναι λίγο πιο απλό στην χρήση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WazzupGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά για να μάθεις το πρόγραμμα πάρε ένα Ελληνικό βιβλίο εκμάθησης. Π.χ. http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/337319 Αλλιώς με ebooks. Τα tutiorials άσ' τα για μετά που θα εξοικειωθείς με το πρόγραμμα. Κατά 90% θα χρειαστείς και γνώσεις στο Photoshop και για πιο προχωρημένες τεχνικές ίσως θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με 3D. Μερικά τέτοια προγράμματα είναι: 3d studio max, lightwave, cinema 4d, bryce κτλ ή το δωρεάν Blender το οποίο μην το σνομπάρεις επειδή είναι δωρεάν, έχει τρομερές δυνατότητες και τεράστια κοινότητα. Το Vision Lab είναι λίγο πιο απλό στην χρήση του. Ενδιαφερομαι να μαθω ενα τετοιο προγραμμα!! Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Το βιβλιο αφου ειναι στα ελληνικα θα το ψαξω φαινεται πολυ ενδιαφερον! Χιλια ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.