manic Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ειχα ενα προβλημα με το λαπτοπ μου ειδικοτερα ειχε σπασει η πλακετα τροφοδοσιας, το εστειλα στα e-shop και ο τεχνικος με πηρε προ ολιγου τηλεφωνο και μου ειπε οτι χαριστικα θα μου το διορθωσουν αλλα δν θα μπορεσω να κανω χρηση της ειδικης εγγυησης για αμεση αντικατασταση απο αλλο καινουργιο λαπτοπ, να πω οτι το λαπτοπ δεν εχει κανενα εξωτερικο σημαδι (σπασιμο κτλ.). Εχω στο μυαλο μου να το παρω πισω ετσι να το δει ενας τεχνικος και να βαλω μετα ενα δικηγορο αλλα δεν ξερω εαν αξιζει ή εαν οντος εχω δικιο μπορει να μου πει κανεις? υγ: ο υπολογιστης (ACER) ειναι σε αριστη κατασταση και δν το μετακινω ιδιαιτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Το θέμα ειναι φιλε μου το πως εσπασε η πλακετα τροφοδοσιας αν δεν σου επεσε κατω ? Μπορει να επεσε κατω και να μην εχει εμφανη σημαδι φθορας το εξωτερικο πλαστικο ,αλλα με το τρανταγμα να εσπασε εσωτερικα η πλακετα Δεν σπανε ετσι στα καλα καθουμενα οι πλακετες τροφοδοσιας.Μπορει να μην επεσε σε σενα κάτω,αλλα οταν λειπης απο το σπιτι μπορει ο αδερφος,η αδελφη,η καποιος αλλος,να τους επεσε κάτω. Εκτος αν εννοεις οτι εσπασε το βισμα τροφοδοσιας ,ισως απο το άγαρμπο βαλε -βγάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Ποια εννοουμε πλακετα τροφοδοσιας? To τροφοδοτικο του laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ποια εννοουμε πλακετα τροφοδοσιας? To τροφοδοτικο του laptop? Οχι φιλε μου το εξωτερικο τροφοδοτικο του λαπτοπ εχει μια συγκεκριμενη σταθερη ταση καπου στα 19-20 volt ,εσωτερικα στο λαπτοπ υπαρχει αλλη πλακετα που κανει και υποδιαιρεση των τασεων 5 volt για τα usb,-12 volt ,+ 12 volt για την motherboard κ.τ.λ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Με ενα αγαρμπο τραβηγμα του καλωδιου (π.χ. εγω το ειχα πατησει δυνατα κατα λαθος), μπορεις ευκολα να σπασεις καποια pin απο το βυσμα ρευματος του laptop. Αποτελεσμα θα ειναι να μη φορτιζει και να μη δουλευει ουτε στο ρευμα. Εισαι τυχερος που εισαι εντος εγγυησης. Αντικατασταση δεν παιζει, γιατι ειναι δικη σου υπαιτιοτητα και αποδεικνυεται αυτο. Ενα δικο μου που ηταν εκτος εγγυησης, μου ζητουσαν 200 ευρω για αλλαγη μητρικης (η οποια ηταν και δυσκολο να βρεθει λογω παλαιοτητας και σπανιοτητας του μοντελου). Τελικα τη λυση εδωσε φιλος ηλεκτρονικος, που το ελυσε και κολλησε το σπασμενο pin, χωρις κοστος. Στα service βεβαια δεν καθονται να κανουν τετοια πραγματα, αλλαζουν ολη τη μητρικη συνηθως, για την ευκολια τους και για το κερδος. Επισης να σημειωσω οτι το service μου ζητουσε 40 ευρω για να τσεκαρει το laptop (και να μου πει οτι δε φορτιζει, κατι που το εβλεπα και ο ιδιος ευχαριστω πολυ). Μετα απο πιεση μου, μιλησαν με τον τεχνικο και τους ειπε οτι θελει αλλαγη μητρικης. Παντως σε αυτες τις περιπτωσεις, εκτος εγγυησης, πρωτη σας δουλεια θα πρεπει να ειναι να τσεκαρετε το τροφοδοτικο με ενα πολυμετρο, αν δεν εχετε πηγαινετε σε ενα ηλεκτρολογο της γειτονιας να σας το μετρησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 για την ιστορια να πω τι εγινε. Το e-shop τελικα ΠΑΡΟΤΙ ημουν στην εγγυηση αρνηθηκε να κανει οποιαδηποτε επισκευη/αντικατασταση (η εγγυηση μου ελεγε σε περιπτωση βλαβης ΑΜΕΣΗ αντικατασταση και ισχυει για 2 χρονια) με την δικαιολογια οτι εγω φταιω και εαν θελω να αγορασω καινουργια μητρικη, το λαπτοπ θα το παω σημερα στην acer για επισκευη απλα να πω σε οσους αντιμετοπιζουν το ιδιο προβλημα με το e-shop οτι μιλισα με τον δικηγορο μου και μου ειπε οτι οπως εσυ δν μπορεις να αποδειξεις οτι δεν φταιες ουτε αυτοι μπορουν να αποδειξουν οτι φταις εσυ και πλεον τους εχω στειλει εξωδικο! γενικα η 2ετη "εγγυηση" που πλασαρει το e-shop ειναι μονο για τα ματια του κοσμου (το ιδιο μου ειπαν και στην acer οτι τους ειπα το προβλημα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weather1967 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1) Στο πρωτο ποστ αναφερες οτι εχει σπασει η πλακετα τροφοδοσιας ,γιατι αντικατασταση μητρικης ? 2) Στο πρωτο ποστ αναφερες οτι χαριστικά θα στο φτιάξουν ,τελικα τι έγινε και αλλαξε το χαριστηκά με μή επισκευή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1) συμφωνα με τα λεγομενα του e-shop αλλα και της acer το ρηγμα ηταν πολυ μεγαλο και ειχε επιρεασει και την μητρικη 2) οχι το e-shop μου ελεγε οτι χαριστηκα θα μου το φτιαξουν οπως ομως μου ειπαν στην acer κανονικα επρεπε να καλυφθει αποο την εγγυηση και οτι εγω σαν χρηστης δεν θα μπορουσα να προκαλεσω τετοια ζημια τελικα επικοινωνησε ο δικηγορος μου με τον δικηγορο του e-shop και μου προσφεραν χρηματικη αποζημιωση ποολυ μεγαλυτερη απο την αρχικη αξια του υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.