3leven Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα.. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ γυρω στα 500-600 €.. H χρηση του θα ειναι κυριως η περιηγηση στο web και η προβολη ταινιων (τιποτα σημαντικο/απαιτητικο).. Μπορειται να μου προτεινετε καποιο? Επισης θα ηθελα να το παρω σε δοσεις (10-15€/μηνα)... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα.. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ γυρω στα 500-600 €.. H χρηση του θα ειναι κυριως η περιηγηση στο web και η προβολη ταινιων (τιποτα σημαντικο/απαιτητικο).. Μπορειται να μου προτεινετε καποιο? Επισης θα ηθελα να το παρω σε δοσεις (10-15€/μηνα)... Ευχαριστω Καλησπερα και σε σενα. Καλα θα ηταν να ανοιξεις θεμα στο σωστο μερος. Υπαρχει forum Φορητοι υπολογιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα και σε σενα. Καλα θα ηταν να ανοιξεις θεμα στο σωστο μερος. Υπαρχει forum Φορητοι υπολογιστες. Μy bad , my bad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis85 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλησπερα.. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ γυρω στα 500-600 €.. H χρηση του θα ειναι κυριως η περιηγηση στο web και η προβολη ταινιων (τιποτα σημαντικο/απαιτητικο).. Μπορειται να μου προτεινετε καποιο? Επισης θα ηθελα να το παρω σε δοσεις (10-15€/μηνα)... Ευχαριστω Εάν δεν χρειάζεσαι Laptop για ειδικευμένες εφαρμογές και gaming θα σου πρότεινα το HP G62-B80EV το οποίο και θα βρεις κάτω από 400 euros! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.