3leven Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα.. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ γυρω στα 500-600 €.. H χρηση του θα ειναι κυριως η περιηγηση στο web και η προβολη ταινιων (τιποτα σημαντικο/απαιτητικο).. Μπορειται να μου προτεινετε καποιο? Επισης θα ηθελα να το παρω σε δοσεις (10-15€/μηνα)... Ευχαριστω
STORM1978 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλησπερα.. Εχω σκοπο να αγορασω ενα λαπτοπ γυρω στα 500-600 €.. H χρηση του θα ειναι κυριως η περιηγηση στο web και η προβολη ταινιων (τιποτα σημαντικο/απαιτητικο).. Μπορειται να μου προτεινετε καποιο? Επισης θα ηθελα να το παρω σε δοσεις (10-15€/μηνα)... Ευχαριστω Εδω εισαι φιλε
leftxand Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=39296 Εδω εισαι και δοσεις και καλη τιμη και μια χαρα χαρακτηριστικα γι αυτο που θες αλλα γενικα δες απο αυτα που σου χουν προτεινει τα παιδια πια εταιρεια δινει 2 ετη εγγυηση οσες δινουν ενα ακομα πχ hp να πανε να γ...
crossfiregr1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε αυτό το Acerάκι , Τόσο από θέμα σχεδιασμού αλλά και σαν ποιότητα κατασκευής (για τα χρήματά του πάντα). Το θεωρώ πολύ καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.