Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία news site

nikosl21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα δημιουργήθηκε ένα παρόμοιο θέμα στο forum αλλά δημιουργώ νέο για να προσθέσω κάποιες επιπλέον απορίες που έχω .Είμαι φοιτητής πληροφορικής αλλά περα απο τα μαθήματα μου ήθελα να ασχοληθώ και μόνος μου με τον προγραμματισμό.Αποφάσισα τελικά να δημιουργήσω μια ιστοσελίδα και πήρα τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας από βασικά πράγματα σε html έπειτα php , sql , css (ήξερα κάποια πράγματα βέβαια για html και sql) και η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί λίγο (το google βοήθησε αρκετά αλλά συνεχώς ανακαλύπτω και κάτι καινουριο). Προσπαθώ να φτιάξω ένα απλό site (μόνο και μόνο για να εξασκηθώ) στο οποίο θα ανεβάζω νέα , χρήστες θα μπορουν να κάνουν register , να σχολιάζουν άρθρα και διάφορα άλλα και το οποίο ήθελα να το δημιουργήσω μόνος μου από την αρχή. Έχω τις εξής απορίες:

1) Ξεκίνησα γράφοντας κώδικα στο ConText και οργανώνοντας τα αρχεία μου ώστε να υπάρχουν κάποια με html κώδικα, άλλα με php ,css.Δυσκολεύομαι όμως σε ότι αφορά την εμφάνιση του site οπότε φαντάζομαι πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα το οποίο με κάποια εργαλεία θα με διευκολύνει σε αυτό;Τι προτείνεται;

2)Θα μου χρειαστεί κάτι επιπλέον; Πχ javascript;

3)Αξίζει να φτιάξω ένα τέτοιο site ; Ρωτάω επειδή ιστοσελίδα μπορείς να φτιάξεις χωρίς να γράψεις ούτε μία γραμμή κώδικα. Έχετε να προτείνεται καμιά άλλη ιδέα πέρα από το site με νέα, αλλά σχετικό με web design ;(είναι πολύ συνηθισμένο) Δεν ψάχνω για κάτι προτοτυπο:P

Συγνώμη αν κουρασα:P . Θα επανέλθω με νέες απορίες :D

Δημοσ.

1) Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις ένα από τα πολλά templates που κυκλοφορούν στο internet και να το φέρεις στα μέτρα σου

2) Αυτό θα το δεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δες για παράδειγμα αυτό το θέμα: ξεκινήσαμε από απλή html και μετά (καθώς άλλαζε το πρόβλημα) προχωρήσαμε σε javascript, php, ajax και με λίγο ζόρι ακόμα θα βουτάγαμε και σε mysql...

3) Και με CMS να ασχοληθείς, πάλι θα πρέπει να ξέρεις έστω και τα βασικά γύρω από το πως να φτιάχνεις μια σελίδα, έτσι ώστε να μπορέσεις να επέμβεις εκεί που χρειάζεται για να το φέρεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε... ναι, αξίζει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...