Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη fan σε CPU

jas13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αλλαξω τον ανεμιστήρα στον επεξεργαστη,πρεπει να πληρη καποιες προυποθεσεις εκτος των διαστασεων.Βασικα εχω βρει καποιους ανεμιστηρες αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχουν καποια συγκεκριμενη ταχυτητα.

Δημοσ.

θελω να αλλαξω τον ανεμιστήρα στον επεξεργαστη,πρεπει να πληρη καποιες προυποθεσεις εκτος των διαστασεων.Βασικα εχω βρει καποιους ανεμιστηρες αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχουν καποια συγκεκριμενη ταχυτητα.

Οταν λεμε ανεμιστηρα εννοεις μονο το φουρφουρι πανω στην ψυκτρα ή ολη την ψυκτρα με καινουρια?

Μια καλη για τα λεφτα της ειναι αυτη.

Δημοσ.

Μια μαμα της Intel σε επεξεργαστη 3τιας.Καποιος φιλος το ανοιξε για καθαρισμό κ μου το έδωσε γιατι δεν δουλευε ο ανεμηστηρας.

Δημοσ.

πια ψυκτρα εχεις?

Ξυκτρα εχει το παλικαρι οχι ψυκτρα.

Μια μαμα της Intel σε επεξεργαστη 3τιας.Καποιος φιλος το ανοιξε για καθαρισμό κ μου το έδωσε γιατι δεν δουλευε ο ανεμηστηρας.

Εχεις την κανονικη που ερχοταν μαζι με τον επεξεργαστη και θελεις να βαλεις αυτη που σου εδωσε ο φιλος σου?

Δημοσ.

Αυτη φαινετε καλη και φτηνη.

Δημοσ.

Εχω τη μαμα ξυκτρα το μαμα ανεμιστηρα (δεν δουλευει) κ θελω να αλλαξω τον ανεμιστηρα.Πρεπει να ειναι μεχρι καποιο max στροφων η να παρεχει καποια συγκεκριμενη ποσοτητα αερα.

Thx STORM1978 θα την εχω υποψην

Δημοσ.

οχι δεν έχουν καμία σημασία οι στροφές και η ροή απλώς να μπορεί να κουμπώσει πανω στην ψήκτρα

επίσης σε συμβουλεύω να πάρεις μια καινούρια (δεν είναι ακριβές 10-15 Ε)

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχει ηδη την κανονικη την ψυκτρα επανω που δουλευει καλα και εχει και μια ακομα που δεν δουλευει το ανεμιστηρακι της εξω απο το κουτι του,σωστα?

Storm1978 που να δεις και στις ΄προσφορες΄τι σε ρωταω.

Edit:Ωπα μαλακια,απλα δεν δουλευει της κανονικης ψυκτρας το ανεμιστηρακι και θελεις να το αλλαξεις.οκ.

το θεμα ειναι εαν μια 80αρα μπαινει επανω.

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχει ηδη την κανονικη την ψυκτρα επανω που δουλευει καλα και εχει και μια ακομα που δεν δουλευει το ανεμιστηρακι της εξω απο το κουτι του,σωστα?

Storm1978 που να δεις και στις ΄προσφορες΄τι σε ρωταω.

χεχε γελασαμε, το ειδα. ειδα και το αλλο επισης ακου εκει φταιω εγω! εσυ αρχισες.

Η μαμα ψυκτρα πρεπει να εχει 90αρη ανεμιστηρα πανω οποτε 80αρης θα κανει μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...