zizou17 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Καλησπέρα και απο μενα θα ηθελα να μου δώσει λύση καποιος αν γνωριζει στο πρόβλημά μου για το sony vgn-fz38m. Έχω εγκατεστημένα τα windows 7, έχω εγκαταστήσει κάποια drivers από την ιστοσελιδα της sony asia - pacific (http://www.sony-asia.com/support/product/vgn-fz38gu/download)(σύμφωνα με τη sony δεν υπάρχουν drivers για το συγκεκριμένο μοντέλο ωστόσο κάποια από τα drivers από windows vista μπορεί να λειτουργήσουν) αλλά κάποια προβλήματα παραμένουν όπως 1) δεν λειτουργούν τα function keys παραμόνο αυτό του ήχου 2) δεν λειτουργεί το s button 3) δεν λειτουργεί το av mode 4) δεν εμφανίζεται το volume manager όταν αυξομειώνεις την ένταση Υποσημείωση: Τα windows 7 τα μονο drivers που χρεριάζονται μετα την εγκατάσταση τους ειναι : 1) Αυτό της κάρτας γραφικών (nvidia) 2) Αυτό της κάμερας 3) Αυτό για τις συσκευές αποθήκευσης sd κ.τ.λ Τα οποία είναι τα ίδια με αυτά από windows vista και μπορεί κάποιος να τα βρει στο παραπάνο web site που προανέφερα. Ωστόσο τα 4 παραπάνω προβλήματα παραμένουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pc_expert Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Και εδώ έχουμε τη κλασσική περίπτωση κακής εγκατάστασης drivers! Κάνε επαναφορά του συστήματός σου σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα θα λειτουργούν άψογα! Εάν παρατάυτα θές win 7 τότε τρέξε το win advisor να δείς συμβατότητες hardware & software εν συνεχεία πήγαινε στην ιστοσελίδα της SONY στο support section να δείς άν έχουν πακέτο me drivers για το μοντέλο σου σε win 7 . Μετά αν δείς οτι είσαι ΟΚ τότε κάνε format σε win 7 . P.S Στα μηχανήματα της Sony εμφανίζονται ασυμβατότητες εάν ο χρήστης χρησιμοποιήσει πειρατικά windows! (Δηλαδή εάν ο κωδικός 25ψήφιος δεν είναι genuine)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.