jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 χαιρετω σας φιλοι μου.εχω μια ερωτηση σχετικα με το ποια μνημη πρεπει να αγορασω για τον φορητο μου.εχω εναν hp pavillion 1030-ev.δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω την εντυπωση οτι μπορω να προσθεσω μνημη.στο e-shop που ρωτησα μου ειπαν οτι πρεπει να ξερω ποια μνημη υποστηριζει ο υπολογιστης μου.......και η ερωτηση ειναι η εξης.... μπορω να προσθεσω μνημη (ο δικος μου εχει 2gb)??? αν ναι ποια ειναι η καλυτερη???? χρειαζεται απαραιτητα τεχνικο???? στην κατω πλευρα ο υπολογιστης εχει εκτος την μπαταρια και αλλα 3 καπακια με κατι βιδακια που ανοιγουν.να υποθεσω οτι το ενα ειναι για την μνημη!!!!! εωχαριστω εκ'των προτερων!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Αυτό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ναι αυτος ειναι φιλε μου!! ξεχασα να αναφερω οτι ειναι dv-5!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Για δες αυτό. Απ' ό,τι φαίνεται δέχεται μέχρι 8GB μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 phanispal σε ευχαριστω για το ενδιαφερον..... ειναι οπως το δειχνει το σχεδιαγραμμα ακριβως οποτε οπως καταλαβαινω δεν χρειαζεται να το παω σε τεχνικο. εχεις υποψην σου να μου προτεινεις καποια εταιρια???? μεχρι 8gb!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν δέχεται 2*4GB ή 4*2GB, εσύ θα μας το πεις αυτό. Πες μας και ποιο λειτουργικό έχεις και αν είναι 32 ή 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 πως μπορω να σου το πω????πρεπει να κοιταξω καπου??? εχω windows 7 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 OK, αυτό σημαίνει ότι αν βάλεις 8GB θα αξιοποιούνται όλα. Τώρα για το πόσα memory slots έχει, δεν το γνωρίζω, εσύ θα μας το πεις αν το ανοίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ανοιξα το καπακι που ειναι οι μνημες και εχει μεσα αυτες τις φωτογραφιες φιλε μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Πόσες θύρες βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ειχε 2 modules το ενα πανω απο το αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Χμμ λογικά θα δέχεται 2*4 αν ισχύει το 8GB max. Τρέξε ένα cpu-z να δούμε τι μνήμες φοράει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 τι ειναι φιλε μου το cpu-z?? ειμαι λογο ασχετος οπως καταλαβαινεις!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.57-64bits-en.zip Ελπίζω να μπορέσεις να το ξεζιπάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 στη σελιδα της HP λεει οτι εχω ..............3072 MB (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB). βοηθαει καθολου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.