Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κλειδωμα σε καναλι me usb wifi asus

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα wifi stick asus wl-169ge το οποιο στα win 7 δεν δουλευει το λογισμικο του , παρα μονο οι drivers.

Σημερα, μετα απο αλλαγη καναλιου που εκανα στο router στο καναλι 11 (χειροκινητα) το usb wifi δεν βλεπει το καναλι.

Χρησιμοποιωντας το inSSIDer ειδα οτι το stick εβρισκε μονο τα ασυρματα που ηταν στο καναλι 1. Εννοειται οτι ασυρματα υπαρχουν απο το 1 εως το 11, το τσεκαρω καθημερινα.

Για καποιο λογο λοιπον το stick εχει κολλησει στο καναλι 1 και δεν βλεπει κανενα αλλο καναλι.

Δεν μπορω να βαλω το router στο 1 γιατι καβαλανε αλλα 2 ασυρματα με μεγαλη ισχυ και πιανω αδυναμο σημα, ασε που ακομα και στο καναλι 1 το σημα απο το router μια εμφανιζεται και μια οχι.

Εχω δοκιμασει απεγκατασταση drivers του στικ και καταργηση απο το συστημα, καθως και σε αλλες θεσεις αλλα τιποτε.

Παντα βλεπει μονο τα ασυρματα που εκπεμπουν στο καναλι 1.

Το router ειναι Thomson 585 v7 με firmware 8.2.7.7 και εχω δοκιμασει και εκει reset και τα σχετικα.

Το θεμα ειναι hardware ? Πρωτη φορα το συναντω αυτο το προβλημα. Σε οποιο καναλι κι αν γυρισω το router, το stick δεν το βλεπει, ουτε αυτο , ουτε κανενα αλλο ασυρματο που γνωριζω οτι εκπεμπει.

Αν πιστευετε οτι ειναι θεμα hardware (χαλασμετο wifi stick) τοτε προτεινετε μου ενα wifi δυνατο για αγορα (απο το πλαισιο μιας και ειναι κοντα μου)

Επισης, παρατηρησα προσφατως, οτι ενα belkin wifi stick Ν οταν το κουμπωσα σε ενα laptop φιλου σε σχεση με το δικο μου (asus) εμφανισε καμια δεκαρια ασυρματα παραπανω. προτεινετε να αγορασω με protocol N ακομα κι αν το router μου δεν το υποστηριζει ? , εχουν μεγαλυτερη εμβελεια σαν μηχανηματα ?

EDIT: εφερα το router σε αποσταση αναπνοης απο το στικ, συνδεθηκα στο καναλι 1, και υστερα αρχισα σιγα σιγα να μεταπηδω χειροκινητα απο τις ρυθμισεις router ενα,ενα καναλι τη φορα και καταφερα να συνδεθω ετσι με το stick.

Παρ'ολα αυτα αν θεωρειτε οτι αυτο ειναι προβλημα hardware προτεινετε μου ενα στικ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...