Προς το περιεχόμενο

το pc μου κλεινει μονο του και δεν ξερω σε τι οφειλεται!!!!

antonischania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πρωτα απ'ολα...θα ηθελα μια βοηθεια αν ηταν δυνατον...Ας το παρουμε απο την αρχη: ειχα παρει ενα ups με παροχη 840watt και το τροφοδοτικο μου ειναι 750watt...και εχω πανω συνδεδεμενο 2 εξωτερικους σκληρους ενα πολυμηχανιμα μια 22 οθονη και ενα πορτατιφ μια χαρα και ολα ωραια το πρωτο 3 μηνο μετα αρχισε το pc να κλεινει μονο του και το λαμπακι του power να αναβοσβηνει και αμα προσπαθουσα να τον ανοιξω δεν ανοιγε με τπτ επρεπε να ξεσυνδεσω καποια εξαρτημα και ξεσυνδεα τους σκληρους.επειτα μου ηρθε η ιδεα να ξεσυνδεσω το ups (μηπως δεν ηταν επαρκες το ρευμα)και ανοιξε κανονικα το pc με τους 2 σκληρους πανω...και τωρα μου κανει παλι τα ιδια και δεν εχω συνδεσει το ups...αξιοσημειωτο ειναι το pc κλεινει μονο οταν βρικσεται σε αναμονη και οχι οταν ασχολουμαι και επισης οταν προσπαθω να τον ανοιξω επιτα που εχει κλεισει μου κανει μετα resuming και κανει τον 10παλσιο χρονο για να ανοιξει..αν μπορει καποιος ας με βοηθησει ευχαριστω !!!

Δημοσ.

Πολύ απλά ο υπολογιστής σου μπαίνει είτε σε sleep mode είτε σε hybernation και στην επαναφορά τρώει καποιο σκάλωμα και και δεν επανέρχεται.... δοκίμασε να τα απενεργοποιησεις. από τον πίνακα έλεγχου στις επιλογές ενέργειας να δούμε τι θα γίνει!

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτή την στιγμή σου γράφω από το κινητό μου και δεν εχω pc μπροστά μου για να σε καθοδηγείσω ακριβώς... ψαξε στο Google για απενεργοποίηση του hybernation. Και λόγικα θα βρεις αναλυτικές οδηγίες

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου απενεργοποιησα την αναστολη λειτουργειας θα δειξει στην πορεια αν μου ξανακλεισει ετσι απροσμενα σε ευχαριστω παντως για την πολυτιμη βοηθεια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...