Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Έκανα Format σε Laptop Sony Vaio βάζοντας Windows Seven. Μετά το Format, δεν λειτουργούν τα Fn κουμπιά! Γνωρίζει κάποιος με Sony Vaio Laptop τι πρέπει να κάνω? Εγκατέστησα κάποια πράγματα από το Site της SONY, διάβασα και κάποια πράγματα στο Google, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Sony Shared Library Vaio Event Service Setting Utility Series Εγκατάσταση και reboot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παίζει ρόλο η σειρά? Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 ναι παιζει ρολο και εγω ειχα το προβλημα και ετσι το ελυσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_expert Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Στους φορητούς υπολογιστές καλύτερη επιλογή είναι να κανουμε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και όχι format. Διότι με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε format με σωστούς drivers για να τρέχουν όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παίζει ρόλο η σειρά? Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος? Το έχω δοκιμάσει. Για τη σειρά δε ξέρω αν παίζει ρόλο γιατί εγώ πάντα με αυτή τη σειρά τα βάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Παίζει ρόλο η σειρά? Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος? Κλασσικό γ!@#$%^ο πρόβλημα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Sony Shared Library Vaio Event Service Setting Utility Series Εγκατάσταση και reboot. Το έχω δοκιμάσει. Για τη σειρά δε ξέρω αν παίζει ρόλο γιατί εγώ πάντα με αυτή τη σειρά τα βάζω! Και από που τα κατεβάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Και από που τα κατεβάζεις? Ανάλογα με το μοντέλο σου δίνει τα προεγκατεστημένα προγράμματα από το site της Sony. Αν όμως καταλαβαίνω καλά, το δικό σου δεν είχε w7 από μόνο του. http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=el_GR&m=VPCEB1Z1E_B Από εδώ μπορείς να τα κατεβάσεις αλλά είναι για το μοντέλο EB1Z1E/B (αυτό έχω εγώ). Δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εμένα με έβγαλε εδώ βάζοντας το Serial Number. Μόνο έτσι μπόρεσα να το βρω και πάλι δεν μου έβγαλε το δικό μου μοντέλο. Πάω στην καρτέλα αρχικά εγκατεστημένα ή στην καρτέλα Windows 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εμένα με έβγαλε εδώ βάζοντας το Serial Number. Μόνο έτσι μπόρεσα να το βρω και πάλι δεν μου έβγαλε το δικό μου μοντέλο. Πάω στην καρτέλα αρχικά εγκατεστημένα ή στην καρτέλα Windows 7? Εμένα μου λέει Windows XP. Αν εσένα σου λέει w7 τότε εκεί θα έχει ότι χρειάζεσαι όταν βάλεις τα 7. Πάντως αυτά που σου λέω εγώ τα κατέβασα απ την καρτέλα "Αρχικά εγκατεστημένα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Θα δοκιμάσω τα αρχικά εγκατεστημένα τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εβαλα σε νεο σκληρο τα βιστα,αλλα δεν μου αναγνωριζει τους drivers της καρτας γραφικων.. επισης δεν μπορω να εγκαταστησω τους drivers για το card reader(?) φοραει τα vista 32bit και οι drivers που δοκιμασα ειναι αυτοι απο το επισημο site της sony PS: εχω το vgn-cr41s/p ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 εβαλα σε νεο σκληρο τα βιστα,αλλα δεν μου αναγνωριζει τους drivers της καρτας γραφικων.. επισης δεν μπορω να εγκαταστησω τους drivers για το card reader(?) φοραει τα vista 32bit και οι drivers που δοκιμασα ειναι αυτοι απο το επισημο site της sony PS: εχω το vgn-cr41s/p ! Κατέβασε και εγκατέστησε το Unknown Device Indedifier και θα σου δώσει πληροφορίες για το chipάκι που φοράνε οι συσκευές που έχεις πρόβλημα.Ακολούθως τράβα στον καλύτερό μας φίλο (και δυνάστη btw...) τον Γκούγκλη,ψαρεύοντας από ό,τι συζήτηση μπορεί να έχει αναφρεθεί από ομοιοπαθείς και θα βρεις άκρη.Μπορείς και σχεδόν αυτόματα,το proggy (χαϊδευτικά το "προγραμματάκι") που σου συστήνω έχει τέτοιες επιλογές μέσω του Internet Explorer... Συνήθως η Sony η ίδια έχει patchάκια για τις συσκευές που δεν υποστηρίζονται απ' τα 7even και μπορείς ανατρέχοντας στο site της μαμάς να γίνεις μάγκας.Αλλά πρώτα πρέπει να μάθεις το μάθημά σου και μετά θάσαι άρχοντας. Εύκολο είναι να σου πω "πάρε το τάδε .exe και τρέξ'το",αλλά καλύτερα μόνος σου. Άμα κολήσεις όμως,είμαστε εδώ... Υ.Γ.Πριν από καμια βδομάδα τραβήχτηκα με τη Sony,έσκασε ένα φιλαράκι και ήθελε sony kai kala 7even,γι αυτό σου λέω ότι θα βρεις άκρη.Εφ' όσον βρήκα εγώ ο -σύνορα_Alz_ θα βρεις και συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 σου ειναι μηπως κοπος να με βοηθησεις?γιατι δεν εχω ελευθερο χρονο..δεν ειναι δικο μου το λαπτοπ και ο ιδιοκτητης του φευγει εξωτερικο 4/5 θα το δοκιμασω αυριο αυτο που μου προτεινες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα