Προς το περιεχόμενο

Συνδεση μεγαλυτερη απο 24mbps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια απορια βλεπω σε καποιους στις υπογραφες τους εχουν ενα banner απο το speedtest.net πχ το οποίο.γραφει 46,54 mbps κτλ. Αυτο πως γινετε αφου στην ελλαδα η μεγιστη θεωριτικα ταχυτητα δεν ξεπερνα τα 24mbps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από vDSL σε beta στάδιο, λίγοι έχουν ενεργοποιηθεί και κάπου έχει κολλήσει το project απ ό,τι θυμάμαι ή συνδέσεις σχολών κλπ

Επίσης κάποιοι απ αυτούς παίζει να μπαίνουν από εξωτερικό.

Το speedtest δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο πάντως, δεν αποκλείεται να είναι κάνα κόλημα της στιγμής που έχει φάει. Ή αυτό είναι ή κάποιος από πανεπιστήμιο ή κάποιο άλλο location. vDSL δυσκολο να είναι καθώς δε πρόλαβαν να ενεργοποιηθούν.

Αν έχεις δύο γραμμές ίσως γίνεται να συνδυάσεις δύο adsl γραμμές. Δεν το ξέρω αλλά φαντάζομαι πως θα είναι το ίδιο με το να βγαίνεις από 2 ip. Με κάποιο bandwidth balancer ή κάτι τέτοιο. Έχει κανένας κάτι υπόψη?

cisco router 2801.4 γραμμες adsl και μπορεις να βγαινεις με μια Ip αν το υποστηριζει ο provider σου.καποιος το υποστηριζει δεν λεμε ποιος.εχω δει τετοιο με 4 χ 17mbit adsl.

μετα υπαρχουν λιγοι (εταιρειες) που παιζουν με οπτικη ινα οποτε μπορει πχ να εχεις 50 down /50 up. και διαφορα τετοια.το cisco σε τιμη πανω απο 2000 ευρω + τα καρτακια αστα να πανε.επισης μοντελο 1821 με 2 x adsl.

• Super Moderators

vDSL δυσκολο να είναι καθώς δε πρόλαβαν να ενεργοποιηθούν.

καθόλου δύσκολο, κάμποσοι στην Κομοτηνή πρόλαβαν και ενεργοποιήθηκαν, ρίξε μια ματιά στο adslgr...

καλα λιγα ειναι τα ατομα με vdsl.αυτα με το speedtest.net τα βλεπουμε πριν καν βγει το vdsl στην ελλαδα.οπως ειπαν απο διαφορα ψευτικα μεχρι μεσα απο εταιρειες που δουλευουν καποιοι η στο εξωτερικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...