GlobeXgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Οταν αντιγράφεις στη c# ένα array σε ένα άλλο δημιουργείς reference με το αρχικο? Δηλαδή όταν αλλάξεις κάτι στο αντιγραμμένο θα αλλάξει και στο αρχικό? Γίνεται το ίδιο και με αντικείμενα κλάσσεων? Γενικά πώς λειτουργεί το reference? Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα σε ένα πρόγραμμα και υποψιάζομαι πως φταιεί αυτό. Επίσης αν μπορείτε πείτε μου ενα τρόπο να αντιγράψω ενα array σε ενα αλλο χωρις να γίνεται reference στο αρχικό. tx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Ναι δημιουργείς reference στον αρχικό array. Θα πρέπει είτε να κάνεις for και να περάσεις ενα ένα τα στοιχεία είτε να χρησιμοποιήσεις κάποια έτοιμη μέθοδο της C#(νομίζω η Array.Copy αλλα δεν ειμαι σιγουρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Εχε στο μυαλο σου. ByReference παιρναει οτιδιποτε ειναι drived απο Object ( classes ). ByValue παιρναει οτιδιποτε ειναι drived απο ValueType ( structs ). Το array ειναι Object. Για να περασεις ενα ValueType(struct) by ref τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις το keyword ref (px foo(ref MyStruct myStruct) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.