glaza Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 καλησπέρα παιδιά, θέλω να δημιουργήσω ,σε ένα βίντεο που κάνω, το ίδιο εφέ με αυτό που έχει στο μάτριξ που σταματάει η εικόνα και δείχνει το πλάνο γύρω γύρω από τον πρωταγωνιστή σε 360 μοίρες...Εγώ θέλω να το κάνω αυτό με ένα ζευγάρι που θέλω τη στιγμή που φιλιούνται να περιστραφεί η κάμερα από γύρω τους αλλά δεν έχω jib εξοπλισμό για να το κάνω και θέλω να σας ρωτήσω αν γίνεται ως εξής : βάζω το ζευγάρι να φιλιέται μπροστά σε green screen και να περιστρέφονται, μετά τραβάω στο σημείο που θα είναι το ζευγάρι μια λήψη 360 μοιρών του χώρου και έπειτα το πετάω στο green screen με αντίθετη φορά από αυτήν που περιστράφηκαν αυτοί στο green screen..θα γίνει έτσι ??? Αν το θέμα δεν είναι στην κατάλληλη ενότητα ας μετακινηθεί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλησπέρα. Έχω την εντύπωση ότι με το κόλπο που προτείνεις, δε θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλο πράγμα να κινηματογραφείς τον χώρο έχοντας την κάμερα σταθερή σε ένα σημείο και περιστρέφοντάς την γύρω από τον κάθετο άξονα (panorama) κι άλλο να κινείς την κάμερα σε τροχιά κύκλου με τον φακό να σημαδεύει σταθερά στο κέντρο του κύκλου. Στο τελικό αποτέλεσμα θα έχεις μεν ένα περιστροφικό εφφέ, αλλά με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά από αυτό του Matrix. Δεν είμαι κινηματογραφιστής ούτε δημιουργός ειδικών εφφέ. Με την κατανόηση που έχει γύρω από αυτά τα θέματα ο τυχαίος layman ομιλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.