Προς το περιεχόμενο

Έτσι ξαφνικά... όπως εμφανίστηκε, εξαφανίστηκε... <3

chrisaparis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω άλλο τρόπο να τον βρω... καμιά φορά συμβάινουν και αυτά τελικά... Μετά απο 10 σχεδόν χρόνια αποφάσισα να πάω μια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς σκέψεις, χωρίς τίποτα... Πήγαινα να ξεκουραστώ και να ξεφύγω απ' την Αθήνα, που 4 χρόνια τώρα δε λέω να χωνέψω με τίποτα.

Πρώτη φορά λοιπόν στο τρένο για Θεσσαλονίκη... :) Ενα ταξίδι απ την αρχή με ενδιαφέρον! Μπήκα σε λάθος βαγόνι, μπήκα στα τελευταία δευτερόλεπτα τρεχοντας στο σωστό, και ΞΑΦΝΙΚΑ βλέπω έναν άντρα τόσο όμορφο... τόσο... ουφ... δεν ξέρω πώς να το περιγράψω... Δε θέλω να πλατιάσω! έκατσα πίσω του, μετά με σήκωσαν και αναγκαστικά έκατσα στη θέση που άδειασε ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!!!!! ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! και ξεκινησε πολύ γλυκά μια κουβεντούλα!! :) Το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο εξ αρχής... αυτά φάινονται στα μάτια και τα μάτια δε λένε ψέμματα! :) γίναμε παρεάκι και με τους άλλους 2 που κάθονταν δίπλα μας και πέρναγε ευχάριστα η ώρα! Μεταξύ εμού και του Γιώργου υπήρχε ενα παιχνίδισμα!!!!

Τελικά κατεβήκαμε απ το τρένο, μου πρότεινε να πάμε μαζί με ταξί, γιατί πηγαίναμε προς το ίδιο μέρος και ε΄γω πάγωσα και του είπα "όχι, θα έρχονται να με πάρουν"... με φίλησε λοιπόν και έφυγε :((( και έμεινα πίσω να τσιρίζω μέσα μου ΤΙ ΕΚΑΝΑ Η ΧΑΖΗ..... βγήκα μετά από ένα λεπτό ψάχνοντας σαν τρελή αλλά είχε φύγει ήδη :(.

και τώρα ψάχνω απεγνωσμένα τον Γιώργο απ τη Θεσσαλονίκη... με μια λαχτάρα μέσα μου και μια πίστη ότι θα τον βρω!!!!

Μένει στην καλαμαριά και παίζει μπάσκετ.............. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ... να βρω τις ομαδες τις θεσσαλονικης, μπας και τον εντοπισω απο φωτογραφία...........

Αυτά! :)) θα τον βρώ... το πιστεύω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...