Προς το περιεχόμενο

Λαδια,γρασσα στα χερια...

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι η κλασσικη βρωμα του αυτοκινητου που κολλαει στα χερια και στα νυχα και δε βγαινει με τιποτα

τι να ριξω να φυγει χωρις να μου κανει αποσυνθεση στο δερμα? :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ειναι η κλασσικη βρωμα του αυτοκινητου που κολλαει στα χερια και στα νυχα και δε βγαινει με τιποτα

τι να ριξω να φυγει χωρις να μου κανει αποσυνθεση στο δερμα? :rolleyes:

Βενζίνη, διαλυτικό νίτρου, white spirit. Κι έπειτα πλύσιμο με απορρυπαντικό πιάτων.

Όχι διαλυτικά μωρέ, ξεραίνουν και το δέρμα άγρια. Πλύνε τα κλασσικά με... TIDE ή παρεμφερή σκόνη. Κάνει πολύ εγγυημένη δουλειά.

Στα νύχια γύρω δυστυχώς όλο και κάτι θα παραμένει, δε φεύγει με τη μία. Είναι το σημάδι του επαγγέλματος, χα.

Αν μπορείς να δουλέψεις με γάντια, τότε μήπως να έψαχνες να βρεις κανά ζευγάρι πιο γερά, δε ξέρω (τί είδους γάντια δοκίμασες; ).

Μια άλλη ιδέα που μου έρχεται είναι μήπως είναι δυνατόν να καλύπτεις ή να αλοίφεις με κάτι τα χέρια εκ των προτέρων ώστε να διευκολύνεται η απομάκρυνση του γράσου ή να μη ποτίζει τόσο πολύ. Αν μπορεί να γίνει καμιά πατέντα τέτοια, δε ξέρω, υποθέτω.

Υπαρχουν ειδικα ματζαφλαρια .Ειχε ενας φιλος χομπιστας-κατσαβιδακιας μηχανων μια σκονη , σαν αμμος ψιλη ηταν , θαυματουργη , ουτε τριψιμο δεν ηθελαν καλα καλα τα χερια.Ενω με τα αλλα σου εφευγε ο πωλος...(δεν θυμαμαι πως λεγοταν :rolleyes: )

Γαντια νιτριλίου την άλλη φορά (αυτά τα μπλε ή πορτοκαλί) που δεν διαλύονται από λάδια και βενζίνες.

Μετά, υπάρχουν καθαριστικά με πριονίδι όπως αυτό

Ψάξε και όλο και κάτι θα βρεις

όχι διαλυτικά βενζίνες και γενικά καυστικά και χημικά,

εκτός από εγκαύματα-ξηρότητα που προκαλούν στο δέρμα, περνάνε στο αίμα και πάνε κατευθείαν στο νευρικό σύστημα

με όχι και τόσο καλά αποτελέσματα!

υπάρχουν ειδικά σαπούνια που χρησιμοποιούν και στα μηχανουργεία σε υγρή ή σε μορφή "κρέμας",

δεν έχω να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο, αλλα κάνουν πολύ καλή δουλειά!

Υπαρχουν παρα πολλα προιοντα γιάυτη την δουλεια και με μια βολτα σε κανενα πρακτικερ θα το διαπιστωσεις και μονος σου.

Αλλα τα πιο αποτελεσματικα ειναι αυτα που λενε τα παιδια που ειναι σαν σκονη αλλα δεν ειναι μονο σκονη.

Τωρα για κατι στα γρηγορα εαν εισαι σπιτι,δοκιμασε με την σκονη του πλυντηριου που πλενεις τα ρουχα.

Κανει απιστευτη δουλεια και οχι,δεν προτεινω καποια συγκεκριμενη.

Λοιπόν, γιος μηχανικού αυτοκινήτου και επειδή είμαι μια ζωή με μουτζούρα θα σου πώ ένα καλό κόλπο.

Θα πας να πάρεις πριονίδι απο κάποιον ξυλουργό, αν βρείς λεπτό ακόμα καλύτερα. Παίρνεις ένα μικρό δοχείο και το ανακατεύεις με υγρό σαπούνι και βάλε και λίγο TIDE μέσα.

Στην τελική του μορφή θα είναι ένα πράγμα σαν υγρό πριονίδι, δεν θα έχει πάρα πολύ υγρό όμως να στάζει. Γενικά πειραματίσου με ποσότητες, θα το βρείς αμέσως και αυτό μια μικρή ποσότητα κάνει θαύματα, γιατί τρίβεται στο χέρι με το πριονίδι.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι παίζει να έχεις πρόβλημα με την αποχέτευση αν το χρησιμοποιείς συχνά, επειδή υπάρχει περίπτωση να "κολλήσει" το πριονίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...