Προς το περιεχόμενο

σκονη στο pc και φιλτρα για Fans

vampirion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καθαρισα σημερα το Pc κ ειχε παπαδες μεσα..σκεφτηκα λοιπον να κανω κατι για να μπλοκαρει τη σκονη στους Fans που βαζουν τον αερα..υπαρχουν καποια φιλτρα σκονης στην αγορα αλλα οχι στο μεγεθος που θελω..ειδα λοιπον εναν τυπο στο you tube καθως googlaρα και ειχε φτιαξει φιλτρα απο καλσον!?

τωρα εμενα η απορια μου δεν ειναι αν οντως κρατανε σκονη, καθοτι κατι θα κρατανε απο το τπτ..αλλα αν το χει δοκιμασει κανεις σας κ ειδε ανοδο θερμοκρασιων στο Pc case.

δλδ μαζι με τη σκονη μηπως μπλοκαρεται κατα πολυ η ροη του αερα με αποτελεσμα ανοδο θερμοκρασιων μεσα στο κουτι?

αν το χει δοκιμασει καποιος ας μου πει αν δουλεψε καλα τελικα..ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω βαλει το καλσον (στο κουτι) και κρατανε μια χαρα την σκονη.παιδευτηκα λιγο ομως να τα στερεωσω αλλα γνωμη μου ειναι να το κανεις.δεν ανεβηκαν οι θερμοκρασιες στο κουτι καθολου.

και η διαφορα ειναι ορατη με το ματι (επανω στο καλσον).Αλλιως δες και εδω 80mm 120mm

Το καλσον το εχω πιασει με ταινια διπλης οψεως.

Απλά μη ξεχνάς να καθαρίζεις το φίλτρο (ή ό,τι χρησιμοποιήσεις σαν φίλτρο) πού και πού.

Μετά από καθαρισμό είδα ~ 10C κάτω στους δίσκους που ήταν ακριβώς από πίσω του. Βέβαια είχα να το πλύνω κανα χρόνο...

Το εχω βαλει το καλσον (στο κουτι) και κρατανε μια χαρα την σκονη.παιδευτηκα λιγο ομως να τα στερεωσω αλλα γνωμη μου ειναι να το κανεις.δεν ανεβηκαν οι θερμοκρασιες στο κουτι καθολου.

και η διαφορα ειναι ορατη με το ματι (επανω στο καλσον).Αλλιως δες και εδω 80mm 120mm

Το καλσον το εχω πιασει με ταινια διπλης οψεως.

Πολύ ωραία ιδέα, θα τη δοκιμάσω άμεσα.

Επειδή όμως δε μου πολυαρέσει η λύση της ταινίας, λέω να δοκιμάσω να ράψω λεπτό λάστιχο, ώστε να γίνει σα σκουφάκι.

Θα είναι πιστεύω πολύ πιο γρήγορη και εύκολη η αφαίρεση του για καθάρισμα ή και αντικατάσταση έτσι.

Καλο και αυτο που λες αλλα εγω εννοω οτι το καλσον το εχω βαλει απο μεσα,επανω στο κουτι και οχι επανω στους ανεμιστηρες,δηλαδη στις τρυπες ρε παιδι μου του κουτιου.Γι'αυτο και βολεψε η ταινια.

Τους ανεμιστηρες μπορω να τους βγαζω και να τους βαζω χωρις να χρειαζεται να αφαιρω τα ''φιλτρα''.

Edit:Μην πας και παρεις τιποτα ροζ καλσον η τιποτα με σχεδια,τα πιο φθηνα που θα βρεις.

Επειδή το καλσόν είναι ελαστικό και δύσκολο στην στερέωση, πάρτε τούλι.. Πάμθηνο και πολύ καλύτερο.. Και τόσο φθηνό που κάθε 3 μήνες θα το αλλάζετε.. Το μέτρο έχει 0,5€... Βγαίνει και σε μάυρο αν ψαχτείτε για να μην μοιάζει το pc με κολυμπήθρα..

Επειδή το καλσόν είναι ελαστικό και δύσκολο στην στερέωση, πάρτε τούλι.. Πάμθηνο και πολύ καλύτερο.. Και τόσο φθηνό που κάθε 3 μήνες θα το αλλάζετε.. Το μέτρο έχει 0,5€... Βγαίνει και σε μάυρο αν ψαχτείτε για να μην μοιάζει το pc με κολυμπήθρα..

Με τον τρόπο που σκέφτηκα είναι πολύ εύκολο. Λίγο δύσκολο και χρονοβόρο είναι το ράψιμο της ελαστικής κλωστής μόνο, αλλά μετά το να μπει και να βγεί στον ανεμιστήρα είναι ζήτημα δευτερόλεπτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...