mchrisober Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Καλησπερα, Θα αγορασω το PS3 και κανοντας μια ερευνα αγορας στο Skroutz βλεπω το εξη παραλογο, μερικα μαγαζια αρχιζει το 320GB μοντελο σχεδον στην ιδια τιμη με το 120. Και ρωτω τι ακριβως παιζει???? Δηλ βλεπω μια αποκλιση στην τιμη πανω απο 40 ευρο. Το φθηνοτερο ειναι το easybuy αλλα εχουν ακουστει πολλα γι αυτο το μαγαζι και φοβαμαι μηπως εχω θεμα με την κονσολα. Εσεις τι προτεινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εφώ από εκέι το πήρα και δεν αντιμετόπισα κανένα πρόβλημα. Εσύ τι έχεις ακούσει δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 μην παρεις ps3 παρε xbox καλυτερα να κανεις πιο ευκολα τη "δουλεια" σου παρεπιπτωντος εχω ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Έγω πάντως όταν πήρα το δικό μου ps3 και το είχα ψάξει κατέληξα στο media market είχε την καλύτερη προσφορά μακράν τώρα αν θέλεις να ρισκάρεις απο άγνωστα site η τελική απόφαση δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Πάρε από http://www.ebw.gr είναι εγγύηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 μην παρεις ps3 παρε xbox καλυτερα να κανεις πιο ευκολα τη "δουλεια" σου παρεπιπτωντος εχω ps3 πάρε wii λέω εγώ..... sarcasm. παλίκαρε συμφωνώ με τον gherudos καλύτερες τιμές απο το ebw δεν θα βρεις και έχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο εκεί και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pro9070 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Γιατι δεν πας σε κανα public media markt κλπ να δεις τι τιμες παιζουν(και κυριως τωρα που λογικα θα τις ριξουν) και μετα να αποφασισεις?Παντως εγω αυτο θα κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 δεν ξερω ρε παιδια, με προβληματιζουν τοσο μεγαλες διαφορες τιμων. Θα ριξω και ,μια ματια στο media mark αλλα τα υπολοιπα πανω κατω ιδιες τιμες εχουν(public,plaisio ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 μην παρεις ps3 παρε xbox καλυτερα να κανεις πιο ευκολα τη "δουλεια" σου παρεπιπτωντος εχω ps3 Αν η "δουλειά" του είναι να παίξει uncharted και killzone πως θα το κανε πιο εύκολα στο 360; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το παιδί δεν ρώτησε ποιά κονσόλα να πάρει..αλλά το απο που θα έβρισκε την καλύτερη τιμή νομίζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 πολυ σωστα παιδες, το ξερω οτι τα παιδια δινουν συμβουλες και μιλανε παντα φιλικα. το ps3 θα παρω μετα απο ερευνα, οποτε ας επικεντρωθουμε στο θεμα τιμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.