Προς το περιεχόμενο

Συμπλήρωση Excel χωρίς να μπορούν να το κατεβάσουν

dikatsu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας. Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι πολύ σημαντικό. Έχω ένα exelaki το οποίο είναι κλειδωμένο και θέλω να το ανεβάσω όπως είναι στο site μου το οποίο είναι σε JOOMLA. Στο exelaki αυτό θα μπορεί κάποιος να βάζει κάποιες τιμές και να του βγάζει το αποτέλεσμα. Θα μπορεί αυτό το εχελακι να μην το κατεβάζει κανείς???

Ευχαριστώ πολύ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και γιατί να το κάνεις με excel;

Γιατί δεν φτιάχνεις μία φόρμα που θα κάνει αυτό που θα έκανε και το excel;

Γιατί δυστυχώς έχει κάτι κωδικούς και πράξεις που δεν τους γνωρίζω. Μάλιστα είναι και κλειδωμένο για να μην παραπειείτε. Οπότε θα πρέπει να το ανεβάσψ όπως ακριβώς είναι και δεν γνωρίζω τον τρόπο!!!!!

Γεια σου φίλε, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να μπορει κάποιος να διαχειριστεί κάποιος ένα excel αρχείο κατευθείαν απο το browser, καταρχάς το excel λειτουργεί μόνο αν έχεις εγκαταστημένο το Microsoft Office πρώτον και δεύτερον λειτουργεί μόνο σε Windows, σίγουρα το server σου είναι Linux! Αλλά και πάλι να είχες Windows στο server δεν θα γινότανε. Ακομά δυστηχώς δεν έχει προχωρήσει η τεχνολογία τόσο πολύ! Ψάξε για Online SpreadSheeds applications ίσως βρείς κάτι. Οπότε μας μένει custom code programming! Αν δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού τότε ίσως θα χρειαστείς βοήθεια απο Web Developers.

Ωστόσο ίσως βρείς κάποιο plugin για να το κανεις αυτό.

Πιστευώ να κατάλαβες κάποια πράγματα.

Γεια σου φίλε, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να μπορει κάποιος να διαχειριστεί κάποιος ένα excel αρχείο κατευθείαν απο το browser, καταρχάς το excel λειτουργεί μόνο αν έχεις εγκαταστημένο το Microsoft Office πρώτον και δεύτερον λειτουργεί μόνο σε Windows, σίγουρα το server σου είναι Linux! Αλλά και πάλι να είχες Windows στο server δεν θα γινότανε. Ακομά δυστηχώς δεν έχει προχωρήσει η τεχνολογία τόσο πολύ! Ψάξε για Online SpreadSheeds applications ίσως βρείς κάτι. Οπότε μας μένει custom code programming! Αν δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού τότε ίσως θα χρειαστείς βοήθεια απο Web Developers.

Ωστόσο ίσως βρείς κάποιο plugin για να το κανεις αυτό.

Πιστευώ να κατάλαβες κάποια πράγματα.

Αν μπορείς να βοηθήσεις παραπάνωωω.Δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού.Με το Web Developers έχω ελπίδες??? Μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο??? με κανένα Link η κάτι άλλο???

Ευχαριστώ πολύυυυ

Τι ακριβώς θες να κάνεις; Τι πράξεις περίεργες είναι αυτές; Το google docs δε σε βολεύει;

Δεν θέλει απλώς να δημοσιεύσει ένα αρχείο word (.doc) αλλά να βάλει μία μέθοδο διαχείρησης που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες.

Κοίτα όταν λέω Web Developers εννοώ "Προγραμματιστές" άτομα τα οποία ασχολούνται με αυτό. Είναι πολύπλοκο και δεν νομίζω να βρεις δωρεάν αυτό που ζητάς, εγώ παράδειγμα είμαι Web Developer και στο παρελθόν είχα κάποια τέτοια project.

καταρχάς το excel λειτουργεί μόνο αν έχεις εγκαταστημένο το Microsoft Office πρώτον και δεύτερον λειτουργεί μόνο σε Windows, σίγουρα το server σου είναι Linux! Αλλά και πάλι να είχες Windows στο server δεν θα γινότανε.

Δεν θέλει απλώς να δημοσιεύσει ένα αρχείο word (.doc) αλλά να βάλει μία μέθοδο διαχείρησης που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες.

οεο; Τι ακριβώς έχεις γράψει και τι θες να πεις;

οεο; Τι ακριβώς έχεις γράψει και τι θες να πεις;

Εσύ άμα αντιγράψεις ένα άρχειο excel, το βάλεις στο memory stick σου και πας σε έναν υπολογιστή που δεν έχει εγκαταστημένο το πρόγραμμα Excel (Microsoft Office), θα σου το ανοίξει?

ΟΧΙ

Κάπως έτσι είναι και εδώ σε αυτήν την περίπτωση!

ΤΟ GOOGLE DOC ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ .DOC (MICROSOFT OFFICE - WORD), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ EXCEL ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!

καταρχάς το excel λειτουργεί μόνο αν έχεις εγκαταστημένο το Microsoft Office πρώτον και δεύτερον λειτουργεί μόνο σε Windows, σίγουρα το server σου είναι Linux!

Αρχεία excel (*.xls) ανοίγουν και με excel, και με openoffice και με libreoffice και δε ξέρω κι εγώ με τι άλλο, τόσο σε windows, όσο και σε linux και σε mac. Ή μπερδεύτηκες και έγραψες αυτό το ακατανόητο ή πας να μας τρελάνεις!

ΤΟ GOOGLE DOC ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΡΧΕΙΑ .DOC (MICROSOFT OFFICE - WORD), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ EXCEL ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ!

Όπως γράφει και στη σελίδα του google docs:

Create and share your work online with Google Docs

• Upload your files from your desktop: It's easy to get started and it's free!
  • Access anywhere: Edit and view your docs from any computer or smart phone.
  • Share your work: Real-time collaboration means work gets done more quickly.

μη μπλέκεις το docs (συντόμευση του documents) με την κατάληξη doc. Αποτελεί μια πλήρη online σουίτα office, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να δίνεις πρόσβαση στο αρχείο και σε άλλους χρήστες

Αρχεία excel (*.xls) ανοίγουν και με excel, και με openoffice και με libreoffice και δε ξέρω κι εγώ με τι άλλο, τόσο σε windows, όσο και σε linux και σε mac. Ή μπερδεύτηκες και έγραψες αυτό το ακατανόητο ή πας να μας τρελάνεις!

Όπως γράφει και στη σελίδα του google docs:

μη μπλέκεις το docs (συντόμευση του documents) με την κατάληξη doc. Αποτελεί μια πλήρη online σουίτα office, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να δίνεις πρόσβαση στο αρχείο και σε άλλους χρήστες

Αυτός θέλει να διαχειρίζεται online live! αυτο το αρχείο excel, όταν λέω να διαχειρίζεται όχι απλώς να το βλέπουν οι χρήστες αλλά να μπορούν να το επεξεργαστούν ζωντανά

Όπως έγραψε ο TS:

Στο exelaki αυτό θα μπορεί κάποιος να βάζει κάποιες τιμές και να του βγάζει το αποτέλεσμα

μετάφραση: έχω κάποιους έτοιμους τύπους, ο χρήστης θα βάζει τιμές σε δυο κελιά και θα παίρνει το αποτέλεσμα. Μόλις πάρει το αποτέλεσμα επανέρχονται όλα στο αρχικό (δηλ: όχι αποθήκευση) Ούτε online διαχείριση, ούτε επεξεργασίες, ούτε κάτι τέτοιο περίεργο.

Τέλος πάντων, ας μας ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει και μετά βλέπουμε...

Το google docs δε σε βολεύει;

Κοίτα δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα, εγώ κατάλαβα τι εννοεί τελος πάντων, εύχομαι να βρει μια λύση.

Θυμήθηκα αυτό, για δες το http://docs0.google....eet#spreadsheet

:lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...