MALUNAREN Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Έχεις κανείς άποψη για τα δύο αυτά κινητά? Είναι στην ίδια τιμή περίπου (για το πορτοφολάκι μου εν πάσει περιπτώση). Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Thanks!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγώ έχω το HTC Wildfire. Από την ως τώρα χρήση του, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Το κακό είναι πως δεν έχω επαφή με το Nokia E5 για να εκφέρω γνώμη για τον αντίποδα. Πάντως να έχεις υπ'όψιν σου, πως το Ε5, έχει Symbian, και αν δεν κάνω λάθος όχι την τελευταία έκδοση, αλλά την 3η, η οποία χρονολογείται το 2007. Από την άλλη με το HTC θα έχεις Android. Γνώμη μου είναι πως στα σημεία και για τα λεφτά τους, κερδίζει το Wildfire. Από κει και πέρα ζύγισε τα πράγματα, και καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MALUNAREN Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγώ έχω το HTC Wildfire. Από την ως τώρα χρήση του, στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Το κακό είναι πως δεν έχω επαφή με το Nokia E5 για να εκφέρω γνώμη για τον αντίποδα. Πάντως να έχεις υπ'όψιν σου, πως το Ε5, έχει Symbian, και αν δεν κάνω λάθος όχι την τελευταία έκδοση, αλλά την 3η, η οποία χρονολογείται το 2007. Από την άλλη με το HTC θα έχεις Android. Γνώμη μου είναι πως στα σημεία και για τα λεφτά τους, κερδίζει το Wildfire. Από κει και πέρα ζύγισε τα πράγματα, και καλή αγορά. Ευχαριστω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 σαν κατοχος του htc να σου πω πως ειναι ενα τηλ με πολυ κακη οθονη,πολυ μικρη διαρκεια μπαταριας, πολυ αργο επεξεργαστη για το λειτουργικο που φοραει, με χαμηλο sar αλλα και κακο σημα (wind), ελειπη υποστηριξη σε εφαρμογες απο το market, καλη capasitive οθονη, κακη καμερα, ομορφο ομως με wifi . εχει βασικα οτι μπορεις να θελεις απο ενα τηλ, αλλα στις λεπτομερειες φαινεται γιατι ειναι τοσο φθηνο. αν εισαι χρηστης που λιωνει τις δυνατοτητες του τηλ του δεν θα σε ικανοποιησει. το νοκια απο την αλλη δεν εχει καμια σχεση και απορω με το διλλημα σου. αν σε ενδιαφερει ιντερνετ τοτε το νοκια ειναι κακη επιλογη.αν θες να γραφεις πολυ, τοτε ναι νοκια. επισης το νοκια εχει μεγαλυτερη αυτονομια αλλα και ακτινοβολια καθως και καλυτερο σημα. αυτα τα ολιγα. αν θες παντως να περιμενεις λιγο,βγαινει το νεο wildfire s τον αλλο μηνα που θα εχει καλυτερη οθονη και κατι αλλα καλουδια,αξιζει σιγουρα. αν δεις την οθονη του wildfire θα κλαψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Έχεις κοιτάξει ZTE Blade; Άν όχι και κινιτά τύπου wildfire σε οικανοποιούν περισότερο τότε το λεπίδι είναι σαφός μια αρκετά καλήτερη επιλογή, με καλήτερο hardware από το wildfire αλλά από την άλλη όχι ότι σου δίνει το Nokia επειδή είναι για διαφορετική χρήση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MALUNAREN Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι αρχικά κοιτούσα την κάμερα αρχικά αλλά εγκατέλειψα και τώρα το στοιχείο που με ενδιαφέρει είναι το GPS. Αλλά επειδή χάνομαι λίγο δεν μπορώ να καταλάβω πιό είναι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 δεν θα σε βολεψει το wildfire λογω hardware. καλυτερα παρε ενα απλο gps με 70-100 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.