Προς το περιεχόμενο

Ps3 και linux

jimn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βάλει μια διανομή linux και συγκεκριμένα το kha0S Linux σε PS3 με version 3.55 kmeaw.Η εγκατάσταση έγινε κανονικότατα αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω internet μέσω του mozila στο λειτουργικό.Η σύνδεση του PS3 με το internet γίνεται μέσω wifi αν αυτό βοηθάει σε κάτι και αυτόνομα λειτουργεί κανονικότατα.Έχει αντιμετωπίσει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάλλον παίζει μονο το ethernet στο linux?

Ωχ,αν είναι έτσι τσάμπα ο χώρος που δέσμευσα στο μηχάνημα.Πρέπει να τραβήξω τουλάχιστον 15 μέτρα καλώδιο για να το κάνω ενσύρματο.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος παθών αυτό?

στο αρχικό πάντως, σίγουρα έπαιζε μονο το ethernet...κάνα 2 χρονια πριν που το είχα περάσει k εγώ...

τώρα δε ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλα "ψιλοχλωμο" να παίζουν drivers για το ps3 wireless στο linux

• 1 χρόνο αργότερα...

Μήπως έχουμε κάποιο νέο από το τελευταίο Post;

Θέλω να βάλω linux, ποια έκδοση προτείνετε;

Έχω ένα fat και ένα slim. Και τα δύο δεν υποστηρίζουν linux; Το ένα μάλιστα έχει firmwere 3.01, αξίζει να βάλω 3.41 για yellow dog linux ή να πάω σε 3.55 και να βάλω κάποια άλλη έκδοση;

Δεν εχω γνωση του θεματος απο εμπειρια

Απλα εχω διαβασει οτι ο καλυτερος συνδυασμος που παιζει πολυ σε sites του εξωτερικου ειναι Rebug cfw3.55 με Red Ribon Linux

Οσο για το 3.41 δεν υπαρχει επ ουδενι λόγος να μενεις εκει, δεν έχει να σου προσφερει τιποτα σε σχεση με το 3.55

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...