Προς το περιεχόμενο

overclock E5300

ROSSIVAL20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορουσα να ανεβασω καθολου το συστημα μου.

Εχω τα εξη:

m/b:Asrock g41m-s http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=G41M-S

cpu cooler :corsair a70

ram : 4gb kingsdom ddr2 667mhz dual channel

psu : 550w lamtech http://www.multirama.gr/products/product?pid=0347710&catid=020500

gpu : HD 4650 1gb και σκεφτομαι να αγορασω την HD5850 XTREME

Αυτος ειναι ο λογο που θελω να κανω ο/c γιατι πιστευω πως δεν θα μπορει να δωσει πολλα ο cpu στον εξης χρονισμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

να τονισω οτι με ενδιαφερει μονο ο cpu,οι μνημες νομιζω εχουν timings 4-4-4-15,δεν θα βοηθησουν ουτε ακομα αν τις χαλαρωσω πολυ?δεν με ενδιαφερει να ο/c τις ραμ γιατι δεν πρεπει να ειναι και για πολλα πολλα. :rolleyes:

Στον οδηγό που διάβασες αναφέρεται ότι ανεβάζοντας το FSB ανεβαίνει και η συχνότητα των μνημών.

Οπότε αν υποθέσουμε ότι δεν ανεβαίνουν καθόλου οι μνήμες, μπορείς να φτάσεις μέχρι 333MHz FSB.

Δεν είναι λίγο βέβαια, με 13άρη πολλαπλασιαστή που έχει.

ναι αμα φτασει μεχρι 3,5 ghz θα ειναι παρα παρα πολυ καλα.δεν νομιζω να μπορει να παει παραπανω. :-D απλα προσπαθω να συλεξω αποψεις απο εσας που ξερετε πολα πραγματα πριν προβω σε οποιαδηποτε ενεργεια.

Ξεκίνα να ανεβάζεις - λογικά τα 3.5 θα έρθουν εύκολα. Και ναι, αν περάσεις σε 5-5-5-15 ή 18 πιθανότατα να μπορείς να πας σε DDR2 800 με λογική τάση ;) Ξεκίνα το παιχνίδι λοιπόν :)

για αρχη δωσε 333mhz ασε τις ραμ στα default κ παιξε 10-11 multi . ανεβασε την ταση μετα σε λογικα πλαισιο κ παντα στρεσαρισμα . τσιμπα 3-4 κλικ το north για σταθεροτητα αλλα κ για τα 4gb ραμ κ βλεπεις τα 3,5 πρεπει να ερθουν σχετικα ευκολα . αλλα μην προσπαθησεις με μεγαλα fsb γτ μπορει να σε προδωσει η μητρικη η οι μνημες , επισης οι E5X00 σειρα δεν ακουει στα μεγαλα fsb .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...