nazlos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπερα θελω να ζητησω αν βεβαια ειναι ταξιτζης κανενας μερικες συμβουλες.Τι ειναι πιο σωστο να ενοικιασω ενα μισο ταξι κ να το πηγαινουμε με βαρδιες με αυτον που εχει το αλλο μισο ή να νοικιασω ενα μονος μου?Απο τιμες ειδα οτι το μισο ειναι 35 με 40 ευρω κ το ολοκληρο γυρω στα 65.Κ ποια βαρδια ειναι η καλυτερη να εισαι στο δρομο πρωινη ή απογευματινη?Κ με την εγγυηση που ζητανε ολοι περιπου 1500 πρεπει να την δωσω οπωσδηποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 1.νοικιασε μισο ταξι. 2.απογευματινη/βραδυνη ειναι η καλυτερη βαρδια. 3.ναι δωσε οπωσδηποτε την εγγυηση. δια στοματος φιλου μου που δουλευε ταξι 20 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Απο τιμες ειδα οτι το μισο ειναι 35 με 40 ευρω κ το ολοκληρο γυρω στα 65. Την βδομαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Την βδομαδα? Την ημερα ειναι οι τιμες 1.νοικιασε μισο ταξι. 2.απογευματινη/βραδυνη ειναι η καλυτερη βαρδια. 3.ναι δωσε οπωσδηποτε την εγγυηση. δια στοματος φιλου μου που δουλευε ταξι 20 χρονια. Μισο ε?Αλλα απο την αλλη το ολοκληρο το εχεις οποιες ψρες της ημερας θελεις,αυτο σκεφτομαι!Αλλα κατι θα ξερει,αν σου πει πες μου κ μενα...Απογευματινη βραδυνη????!!!!Εγω ελεγα πρωινη θα ειναι η καλυτερη που εχει πιο πολυ κινηση εξω,ενω μετα της 11 καθημερινες δεν κυκλοφοραει σχεδον τιποτα κ για την εγγυηση ειναι υποχρεωτικη ολοι την ζητανε απ οτι εχω δει!!!Αν μπορεις να ψαρωσεις παραανω πληροφοριες πες μου σε παρακαλω!Για τα 2 πρωτα με ενδιαφερουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλά με τόσα πολλά λεφτά τη μέρα βγαίνει και κέρδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλά με τόσα πολλά λεφτά τη μέρα βγαίνει και κέρδος? Kαι ειχα απορησει με αυτο κ μου εχουν πει οτι ωγαζουν κερδος 40 με 50 σχεδον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 απορία: (όχι ότι με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά μου δημιουργήθηκε τώρα που διάβαζα το thread): H εγγύηση τι ακριβώς εξυπηρετεί??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Την ημερα ειναι οι τιμες Μισο ε?Αλλα απο την αλλη το ολοκληρο το εχεις οποιες ψρες της ημερας θελεις,αυτο σκεφτομαι!Αλλα κατι θα ξερει,αν σου πει πες μου κ μενα...Απογευματινη βραδυνη????!!!!Εγω ελεγα πρωινη θα ειναι η καλυτερη που εχει πιο πολυ κινηση εξω,ενω μετα της 11 καθημερινες δεν κυκλοφοραει σχεδον τιποτα κ για την εγγυηση ειναι υποχρεωτικη ολοι την ζητανε απ οτι εχω δει!!!Αν μπορεις να ψαρωσεις παραανω πληροφοριες πες μου σε παρακαλω!Για τα 2 πρωτα με ενδιαφερουν... μπορει να το εχεις οποια ωρα το θες την ημερα,αλλα θα εξακολουθεις να πληρωνεις διπλο ενοικιο αν το παρεις ολοκλρηο.εκτος κα αν μπορεις να δουλευει 16 ωρες την ημερα... η απογευματινη/βραδυνη ειναι πιο ανετη βαρδια διοτι ακριβως δεν θα εχει την πρωινη κινηση .το ταξι θα κινειται ανετα και θα πηγαινει παντου.αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα βρισκεις και πελατες επειδη ειναι απογευμα.πελατες θα βρισκεις παντα. αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 απορία: (όχι ότι με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά μου δημιουργήθηκε τώρα που διάβαζα το thread): H εγγύηση τι ακριβώς εξυπηρετεί??? προφανως τυχον μικροφθορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nazlos Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 προφανως τυχον μικροφθορες? Ναι αυτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Και την βενζίνη ποιος την πληρώνει?Είναι στα λεφτα της ενοικιασης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) γυρω στο 10ε+ η ωρα ειναι.η καλυτερη ωρα ειναι το πρωι που πανε στις δουλειες και εχει αργησει λεωφορειο ή ιδιοι και μετα οταν σχολανε... γενικοτερα πεφτει κλαψα(οπως παντου) αλλα βγαζουν αρκετα αν δεν ειναι με δανειο.το χα κοιταξει το θεμα πριν 2-3 χρονια. βενζινη του ενικοιαστη και τις ζημιες τα μισα συνηθως. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2011 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αδελφε καλη τυχη. απο τιμες κλπ δεν ξερω αλλα ευχη και καταρα στο δινω, για τ ονομα του θεου... Βγαζε φλας πληζ, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μάστορα, εκτός αν θες να τραβάς 15ωρα στο τιμονι για να βγαλεις το νοικι, παρε μισο. Σκεψου οτι εχεις εξοδα συντηρησης, βενζίνης και προσωπική ασφάλιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλησπερα θελω να ζητησω αν βεβαια ειναι ταξιτζης κανενας μερικες συμβουλες.Τι ειναι πιο σωστο να ενοικιασω ενα μισο ταξι κ να το πηγαινουμε με βαρδιες με αυτον που εχει το αλλο μισο ή να νοικιασω ενα μονος μου?Απο τιμες ειδα οτι το μισο ειναι 35 με 40 ευρω κ το ολοκληρο γυρω στα 65.Κ ποια βαρδια ειναι η καλυτερη να εισαι στο δρομο πρωινη ή απογευματινη?Κ με την εγγυηση που ζητανε ολοι περιπου 1500 πρεπει να την δωσω οπωσδηποτε? Aσχημη εποχη διαλεξες για ταξιτζης! Οι 11 στους 10 που ακουω καθε μερα χτυπιουνται και οδειρονται και τραβανε τα μαλλια τους... ειδικα το τελευταιο χρονο λενε η κατασταση εχει ξεπερασει τα ορια της απελπισιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα