sheik Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ξερει κανεις τι ειδους απατη ειναι αυτες οι αγγελιες σε εφημεριδες κλπ που λενε εργασου απο το σπιτι, εισοδημα εως 7000ευρω και αλλες τετοιες πιπες? Εννοω, οκ δε παιζει να ειναι αληθεια, απλα ΤΙ ακριβως κανουν και ειναι απατη? Σε κλεβουν? Βρηκα και καναδυο στο net(απο αγγελιες σε εφημεριδα): http://www.lets-get-rich.com/ http://www.peaklifestyle.com/evagge
isay Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Είναι πυραμίδες που ψάχνουν κορόιδα για να τους βάλουν στο τρυπάκι, να τους πείσουν να σκάσουν χρήματα (με οτι αιτιολογία μπορείς να φανταστείς - συνδρομή, πακέτο έναρξης, δείγματα, εκπαίδευση, κλπ) και μετά (έμμεσα) να τους αναγκάσουν να τρέχουν να βρουν άλλα κορόιδα μπας και βγάλουν τα σπασμένα. Αν και είναι 20+ σελίδες, ΑΥΤΟ το θέμα αξίζει να του ρίξεις μια ματιά για να καταλάβεις τι απάτες κρύβονται. Γενικά όπου βλέπεις κάποια μορφή πυραμίδας, απλά μην ασχοληθείς.
grigoriou Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε αυτες τις αγγελιες αρχικα σου ζητανε να βαλεις εσυ χρημα(!) με μελλοντικη υποσχεση να το πολλαπλασιασεις... Σου λεει, απ τους 1000δες που θα τη διαβασουν, δε θα βρεθουν και 40 κοροϊδα να τους τα φαμε? Και οντως βρισκονται
Mirlogria Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Φυσικά μιλάμε για πυραμίδες (π.χ. Herbalife,Oriflame κ.α.)! Ο τρόπος που λειτουργούν είναι πάνω-κάτω αυτός που έγραψε ο φίλος πιο πάνω,όπως αντιλαμβάνεσαι δεν αξίζει τον κόπο,πέρα απ'τον χαμένο χρόνο και χρήμα θα έχεις "-" και στο κοινωνικό σου image (φαντάσου να παρακαλάς φίλους,φίλες,συγγενείς,πρώην κ.α. να αγοράσουν από σένα ή να γραφτούν κάτω από σένα,τραγικό)... Ο μόνος τρόπος όντως να καταφέρεις να κερδίσεις αυτά τα χρήματα,είναι να είσαι από τους πρώτους που θα γραφτούν στην "πυραμίδα" που θα δημιουργηθεί όταν μια τέτοια εταιρεία ΞΕΚΙΝΑΕΙ σε μια χώρα (π.χ. Ελλάδα),π.χ. έχει λίγο καιρό τώρα που ήρθε η Organo Gold (με τους καφέδες),όσοι πρόλαβαν είναι τυχεροί καθώς,όλο και κάποια κορόιδα θα βρεθούν (και λόγω κρίσης,ίσως πολλά) να πουλάνε καφέδες ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!
pbp Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 οκ με όλα αυτά, αλλά όταν λένε εργασία απο το σπίτι και μάλιστα μέσω του υπολογιστή, τι σου ζητούν να κάνεις ακριβώς? Έχει πάει κανείς σε κανένα σεμινάριο από αυτά που κάνουν να μας πουν τι παίζει?
pbp Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 παπαριές από το σπίτι εννοούνε κάτι πιο αναλυτικό παρακαλώ να καταλάβουμε και εμείς οι αθώοι
tsakonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 working from home scams http://www.google.co.uk/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=working+from+home+scams google translate και θα καταλάβεις 100000000000000000 θέματα
not87not Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Επειδή οι καιροί είναι δυσκολοί πολλοί ψάχνονται να βγάλουν γρήγορα χρήματα από το σπίτι. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να ξεφορτοθούμε οτιδήποτε δε μας είναι απαραίτητο όπως βιβλία που έχουμε χιλιοδιαβάσει, παλιός υπολογιστής που κάθεται, παλιά κινητά, έπιπλα που έχουμε στο υπόγειο και γενικά οτιδήποτε δε χρειαζόμαστε. Είναι ένας καλός τρόπος να βγάλουμε χρήματα και να ξεφορτοθούμε ότι δε χρειαζόμαστε. Πχ προχθες πουλησα ενα φακο canon που τον ειχα δυο χρονια και καθοταν και πηρα 200ε. Τον προηγουμενα μηνα ενα βιβλιο και πηρα 20ε. Τα ποσα πολλες φορες δεν ειναι μεγαλα αλλα ποιον τον χαλαει να βγαλει 20ε-30ε πουλοντας κατι που το ειχε πεταμενο σε μια γωνια. Ξεκινηστε! 1
Grizabella Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 οκ με όλα αυτά, αλλά όταν λένε εργασία απο το σπίτι και μάλιστα μέσω του υπολογιστή, τι σου ζητούν να κάνεις ακριβώς? Έχει πάει κανείς σε κανένα σεμινάριο από αυτά που κάνουν να μας πουν τι παίζει? Ειμαι ανεργη 1 χρονο και ετειχε να παω σε παρουσιαση Organo Gold... αντε γεια οι τυποι, σου λεει η τυπισα η ο τυπος που μειλας ελα στης 19:00, πηγα 16:45 και μου βαζει το ονομα στη λυστα και οτι ηρθα απο αυτη,περνουν λεφτα απο τα ατομα στις παρουσιασεις, με ρωταει πως πεινω τον καφε μου και μου δινει ενα φακελακι και της λεω που θα παμε να μιλησουμε? και μου λεει σε 1 ωρα γιατι ειναι η προηγουμενη παρουσιαση μεσα! μια ωρα ειναι για να γνωριστεις και να πιεις τον καφε.. Μπαινουμε και ξεκιναει η παρουσιαση που σου λεει παρακαλω κλειστε τα κινητα σας και μην μιλατε, βγηκαν να μιλησουν και το μονο που ελεγαν ηταν λεφτα λεφτα λεφτα, αμαξια, βιλες, ταξιδια και να καθεσε και να μην δουλευεις, δεν ειχα κατι αλλο να κανω το απογευμα μου το εχασα οπωτε λεω να κατσω εως το τελος που ανεβηκε ενας Κυπριος και λεει οτι αγοραζεις ενα πακετο απο 50 εως 250 ευρω και ξεκινας να πουλας και να κανεις παρουσιασεις οσο ποιο πολυ πουλας γινεσε ρουμπινι, ζαφιρι, διαμαντι και σκατα με ασιμι. μετα ανεβηκε ενα πιτσιρικακι γυρο στα 25 που ειναι ο μικροτερος ζαφιρι (ζαφιρι νομιζω ειναι το μεγαλυτερο που γινεσε) και ξεκινησε να λεει οτι οταν πηγε να δει την πρωτη του παρουσιαση που του ειχε πει ενας φιλος δεν ειχε κουστουμι και τωρα σε καθε παρουσιαση φοραει διαφορετικο(βλεπε ρουχα καλα = κυρος) τελειωσε η παρουσιαση και η κυρια που με ειχε παει μου λεει: πως σου φανηκε? -Πολυ καλο αλλα τωρα δεν εχω τα χρηματα. νομιζα οτι την ξεφορτωθηκα... χα χα ! την αλλη μερα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει πως σου φανηκε χθες? σε πειρα να μιλησουμε πιο ανετα(απο το τηλεφωνο?!) της ξανα λεω οτι δεν εχω τα χρηματα και οτι ειμαι σε αναζητηση εργασιας. εκει πιανετε το κοροιδο και μου λεει, οταν αποφασισεις να το κανεις θα το κανουμε μαζι με παρουσιασεις σπιτι μου η σπιτι σου και προς θεου δεν λεμε τιποτα για λεφτα και αγορα προιοντος γιατι το εχασες το παιχνιδι!!! της λεω ΟΚ καταλαβαινω, μου επανελαβε πολλες φορες αυτο για τα λεφτα και διαφορα αλλα και κλεισαμε. με επερνε τηλεφωνο καθε 2 μερες αν βρηκα δουλεια και της ελεγα οχι ως που μια μερα μου λεει (κρατηθητε) εισαι μεγαλη καταθλυψαρα και ετσι οπως πας δεν θα βρεις ποτε! φυσικα της το εκλεισα στα μουτρα και δεν με ξανα ενοχλεισε ποτε! Ρωτα με οτι αλλο θες. 1
marilou72 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Πριν απο λιγες μερες με προσεγγισε καποια απο μια παρομοια εταιρεια και μου προτεινε συνεργασια,με την προυποθεση οτι πρεπει να παρω ενα πακετο προιοντων150 ευρω το λιγοτερο,να τα παρουσιασουμε μαζι,και να βρισκω ατομα να τους κανω νεους επιχειρηματιες,που θα δωσουν και αυτοι 150 ευρω,και εγω θα πληρωνομουν ποσοστα,και παει λεγοντας.Εγω της ειπα δεν εχω λεφτα να δωσω ,και με προσκαλεσε σε μια παρουσιαση που θα εκανε η εταιρεια,αλλα δεν πηγα,γιατι η ολη υποθεση μου φανηκε χασιμο χρονου και χρηματος.Αυτο που ζηταμε ολοι ειναι μια δουλεια πιο σταθερη και οχι αυτες τις ανοησιες.
sphinxgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Αν είσαι κοπέλα όμορφη πάντως, ευκολα μπορείς να εργαστείς απο το σπίτι και να βγάλεις χρήματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αρχικό κεφάλαιο 25€ για μια web camera και κάμποσους φίλους να σε επισκέπτονται! 2
Muchacho Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Καποια στιγμη θα παω και εγω σε μια τετοια μαζωξη,αλα μακης με καμερα και θα το ανεβασω στο youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα