Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Πραγματικά θα αρχίσω να γίνομαι troll σε ότι αφορά τα Windows. Αρχίζουν και μου φέρνουν εμετό. Στο Linux πρώτη μέρα άκουσα dts. Εντάξει όχι σε όλες τις ταινίες που ήταν, αλλά το δούλεψα. Παλεύω τώρα εδώ στα Windows να ακούσω dts και δεν γίνεται. Κατέβασα WMCHC x64 από sourgefornet, κατέβασα τους CCCP Codecs χωρίς των Player και κατέβασα και το Runtime που ήθελε ο MPCHC αφού μου πέταγε συνεχώς μήνυμα. Έχω δοκιμάσει όλα τα Outputs, τίποτα! Έχω δοκιμάσει από τα filters στα bold να κάνω δικπό κλικ και έξοδο spdif τίποτα! Τι είναι αυτό το πράμα ρε παιδιά!? Τα νεύρα μου πραγματικά! Δηλαδή πρέπει να πάρουμε Mac ή να βάζουμε Linux!? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το ύφος μου, αλλά ότι και να κάνεις χρειάζεται ρύθμιση και όχι τίποτα άλλο, μη λέμε φιλικά προς τον χρήστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλά, εσύ δεν είχες κατασταλάξει σχετικά με αυτό το θέμα; Εγκατέστησα το Power DVD Ultra 10! Παιδιά τι απίστευτο πρόγραμμα είναι αυτό? Με το nvidia Cuda κάνει θαύματα! Επιτέλους ένα όμορφο και σωστό πρόγραμμα! Παίζει mkv και διαβάζει και εξωτερικούς υπότιτλους! Αυτόματα αν η ταινία έχει DTS, κλπ παίζει και βλέπετε στον ενισχυτή σας το σωστό σήμα! Μιλάμε άλλο πράγμα καιρό είχα να δω ένα τόσο καλό πρόγραμμα! Δεν άντε πια, δεν άντεχα με τα amateur προγράμματα MDCHC, κλπ... Εγκατέστησα την x64 έκδοση. Δεν χρειάστηκε να κάνω καμία ρύθμιση, όλα παίζουν όπως πρέπει. Η έκδοση που είχα εγκαταστήσει και από την οποία δεν ήμουν ευχαριστημένος και έκραζα, ήταν αυτή που έχει μέσα το K-Lite Codec Pack. Καμία σχέση με αυτή που έβαλα τώρα! Φοβερός Player, άλλο πραγμα. To Power DVD τελικά είχε ένα θέμα με τους εξωτερικούς υπότιτλους. Έπαιζε επιλεκτικά τους υπότιτλους ή για να το πω καλύτερα έπαιζαν ή δεν έπαιζαν όταν ενεργοποιούσες το Hardware Accelaration. Μεγάλο μείον ότι δεν μπορούσες να τους μεγαλώσεις. Ποιότητα εικόνας άψογη! Το Kmplayer αρχικά φάνηκε πολύ καλό, αλλά μου έκανε πολλά νερά. Το χειρότερο από όλα. Χανόταν ο ήχους κάποιες φορές και πέρα από αυτό σε κάποια σημεία έτρεχε γρήγορα η εικόνα σαν Fast Forward και μετά ο ήχος πήγαινε ελάχιστα πιο γρήγορα από την εικόνα. Ποιότητα εικόνας κάκιστη! Πιξελάρισμα στο Full.... MPCHC θα χρησιμοποιώ! Τώρα προκρίνεται το Linux ως λύση; Πόσο στα σοβαρά περιμένεις να σε πάρουμε; Είχες καταφέρει επιτυχή αναπαραγωγή DTS με MPC-HC στο παρελθόν. Τί άλλαξε στο hardware/software configuration σου και τώρα δεν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastel Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Χρησιμοποίησε τον Media Player Classic v6.4.9.1. Υποστηρίζει κανονικά DTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλά, εσύ δεν είχες κατασταλάξει σχετικά με αυτό το θέμα; Τώρα προκρίνεται το Linux ως λύση; Πόσο στα σοβαρά περιμένεις να σε πάρουμε; Είχες καταφέρει επιτυχή αναπαραγωγή DTS με MPC-HC στο παρελθόν. Τί άλλαξε στο hardware/software configuration σου και τώρα δεν...; Έκοβα το κεφάλι μου ότι έπαιζε κανονικά ο MPCHC. Έλα όμως που δεν! Χρησιμοποίησε τον Media Player Classic v6.4.9.1. Υποστηρίζει κανονικά DTS. Μπα, τίποτα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1. Ο ενισχυτής στον οποίο στέλνεις τον ήχο από την ψηφιακή έξοδο του PC υποστηρίζει DTS decoding ή μόνο AC3 decoding; 2. Ο audio driver υπό τον έλεγχο του οποίου βρίσκεται η ψηφιακή έξοδος είναι updated στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση; 3. Τα Windows είναι πλήρως updated από Windows Update; 4. Έχεις καταφέρει με κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής να δεις DTS bitstream να φτάνει στον ενισχυτή σου και να παίζει σωστά; Π.χ. για δοκίμασε με VLC (αυτό για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα του MPC-HC ή γενικότερο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1. Ναι, υποστηρίζει. Πριν κάνω Format έβλεπα μια χαρά με WMPCHC. Εσύ μάλιστα με είχες βοηθήσει να το σετάρω τότε. Είχα κατεβάσει τα K-Lite και μου είχες πει να κατεβάσω από sourgefornet, καθώς από k-lite είναι πετσοκομένα. Τελικά έπαιξε. 2. Ε ναι... 3. Ναι... 4. Δοκίμασα και με VLC. Τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 1. Ναι, υποστηρίζει. Πριν κάνω Format έβλεπα μια χαρά με WMPCHC. Εσύ μάλιστα με είχες βοηθήσει να το σετάρω τότε. Είχα κατεβάσει τα K-Lite και μου είχες πει να κατεβάσω από sourgefornet, καθώς από k-lite είναι πετσοκομένα. Τελικά έπαιξε. Μήπως έχεις περάσει σε νεότερη έκδοση MPC-HC από τότε; Αν ναι, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο bug που προέκυψε στο μεταξύ. Δοκίμασε με την έκδοση που είχες τότε. Αλλά αφού έγινε και format στο μεταξύ, είναι πολύ δύσκολα και λιγότερο ελέγξιμα τα πράγματα. Μπορεί να έχουν αλλάξει ένα σωρό ακόμη παράγοντες που να ευθύνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μήπως έχεις περάσει σε νεότερη έκδοση MPC-HC από τότε; Αν ναι, δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο bug που προέκυψε στο μεταξύ. Δοκίμασε με την έκδοση που είχες τότε. Ha! Που να θυμάμαι τι έκδοση είχα τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τα timestamps των μηνυμάτων εδώ στο forum, σε συνάρτηση με τις ημερομηνίες των MPC-HC builds στο xvidvideo.ru, μπορούν να βοηθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κατέβασα buld του τότε και πάλι τίποτα. Στα External filters δεν υπάρχει τίποτα. Στα Internal έκανα τη ρύθμιση που λέγαμε και τότε και πάλι τίποτα... Θα κάνω πάλι Format και βλέπουμε. Δεν ξέρω τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Έκανα 2 Format. Δοκίμασα και τους πιο παλιούς Drivers της κάρτας ήχου μου. Έβαλα μόνο MPCHC και DirectX Runtime June 2010 χωρίς τίποτα άλλο. Τίποτα και πάλι. Δοκίμασα τα πάντα νομίζω και διάβασα άπειρους οδηγούς στο Google. 3 μέρες τώρα ασχολούμε με αυτό το θέμα. Δεν μπορώ να βγάλει άκρη ειλικρινά... Η λύση που βλέπω, είναι να αγοράσω κάποιον Media Player, να του βάλω και έναν εξωτερικό δίσκο USB που έχω και να παίζω ταινίες εκτός PC. Ηττήθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Παιδιά έφτιαξε μόνο του... Απενεργοποίησα όλα τα Transform Filters και όλα παίζουν καλά... Το είχα δοκιμάσει και πιο πριν. Απλά άλλαξα στην κάρτα ήχου από το Control Panel τις δειγματοληψίες. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση βέβαια. Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και αν επανενεργοποιήσεις τα Transform Filters, πάλι χαλάει η δουλειά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Φοβάμαι να το δοκιμάσω, αλλά θα το κάνω... (Υποψιάζομαι πως κάποια ρύθμιση που μπήκε για να την πάρει έπρεπε να είχε προηγηθεί κάποια άλλη). Σε λίγο σου λέω. Edit: Ναι, αν τα επανενεργοποιήσω χαλάει η δουλειά πάλι. Τα απενεργοποίησα τώρα και πάλι ok. Τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Θα προσπαθήσω να δω τι ήταν. Θα κοιτάξω στο Control Panel τις δειγματοληψίες, δεν μπορεί. Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. 3 μέρες προσπαθώ. Με τρώει μέσα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Άφησε ανενεργό μόνο το transform filter με τίτλο DTS. Τα άλλα όλα ενεργά, δεν έχουν κανένα λόγο να εμπλέκονται στο DTS decoding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.