Προς το περιεχόμενο

Dowsing - ραβδοσκοπηση

orlox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ειδα απο καποιον συμφορουμιτη να το αναφερει σε καποιο θεμα και μου εφερε αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια.

Ειχε ερθει ενας ραβδοσκοπος στο χωριο της γιαγιας μου για γεωτρισεις νερου. Μου εκανε εντυπωση πως το ραβδι κατεβαινε προς τα κατω εκει σε καποια σημεία.

Μαλιστα το καναμε και εμεις με κλαδια ελιας σε σχημα Υ και αναλογα πως το κραταγαμε πιγαινε πανω η κατω.

Πως κινητε λοιπον το ραβδι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δε ξέρω από αυτά θα περιμένω τον Opera που είναι ειδικός. Για το καλό της επιστήμης κάποιοι μην αρχίσετε να ποστάρετε από τον ράντι, γιατί αυτό το νήμα έχει πολύ ψωμί.

Καπου πετυχα ενα βιντεο με αυτον τον παππου να λεει οτι ειναι μυθοπλασια το οτι κινητε το ραβδι και μας το αποδεικνυε εξεταζοντας το βιντεο ενω το πιο απλο θα ηταν να το δοκιμασει ο ιδιος.

Αν και εγω ειχα χρεισιμοποιησει ενα ραβδι - κλαδι δεντρου σε σχημα Υ οποτε δεν ξερω πως δουλευει με τις 2 ραβδους.

Δεν εξεταζω το αν ειναι μυθος ή πραγματικότητα αλλα τι δυνάμεις κρυβονται πισω απο τη ραβδοσκοπιση και γιατι οχι αν υπαρχουν δυνατοτητες ευρεσεις και αλλων υλων εκτος απο νερο.

Εγώ δε ξέρω από αυτά θα περιμένω τον Opera που είναι ειδικός. Για το καλό της επιστήμης κάποιοι μην αρχίσετε να ποστάρετε από τον ράντι, γιατί αυτό το νήμα έχει πολύ ψωμί.

ειδικός δεν είμαι σε τίποτα αντίθετα με εσένα που είσαι στην ειρωνεία.

Το ειδα απο καποιον συμφορουμιτη να το αναφερει σε καποιο θεμα και μου εφερε αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια.

Ειχε ερθει ενας ραβδοσκοπος στο χωριο της γιαγιας μου για γεωτρισεις νερου. Μου εκανε εντυπωση πως το ραβδι κατεβαινε προς τα κατω εκει σε καποια σημεία.

Μαλιστα το καναμε και εμεις με κλαδια ελιας σε σχημα Υ και αναλογα πως το κραταγαμε πιγαινε πανω η κατω.

Πως κινητε λοιπον το ραβδι?

Πωτς γενεν αυτο;

σε ποιο σημείο ειρωνεύτηκε ο dl?

Για να κανω μια αρχή.

Το οτι το ραβδάκι παει πανω ή κατω είναι γεγονός.

Το γιατι παει πανω κάτω και με πια δύναμη ειναι το ερώτημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...