orlox Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το ειδα απο καποιον συμφορουμιτη να το αναφερει σε καποιο θεμα και μου εφερε αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια. Ειχε ερθει ενας ραβδοσκοπος στο χωριο της γιαγιας μου για γεωτρισεις νερου. Μου εκανε εντυπωση πως το ραβδι κατεβαινε προς τα κατω εκει σε καποια σημεία. Μαλιστα το καναμε και εμεις με κλαδια ελιας σε σχημα Υ και αναλογα πως το κραταγαμε πιγαινε πανω η κατω. Πως κινητε λοιπον το ραβδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εγώ δε ξέρω από αυτά θα περιμένω τον Opera που είναι ειδικός. Για το καλό της επιστήμης κάποιοι μην αρχίσετε να ποστάρετε από τον ράντι, γιατί αυτό το νήμα έχει πολύ ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Με ενδιαφέρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καπου πετυχα ενα βιντεο με αυτον τον παππου να λεει οτι ειναι μυθοπλασια το οτι κινητε το ραβδι και μας το αποδεικνυε εξεταζοντας το βιντεο ενω το πιο απλο θα ηταν να το δοκιμασει ο ιδιος. Αν και εγω ειχα χρεισιμοποιησει ενα ραβδι - κλαδι δεντρου σε σχημα Υ οποτε δεν ξερω πως δουλευει με τις 2 ραβδους. Δεν εξεταζω το αν ειναι μυθος ή πραγματικότητα αλλα τι δυνάμεις κρυβονται πισω απο τη ραβδοσκοπιση και γιατι οχι αν υπαρχουν δυνατοτητες ευρεσεις και αλλων υλων εκτος απο νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 και γιατι οχι αν υπαρχουν δυνατοτητες ευρεσης και αλλων υλων εκτος απο νερο. είπα κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 το ειχα διαβασει σε ενα κομιξ με τον σκρουτζ οποτε μαλλον ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εγώ δε ξέρω από αυτά θα περιμένω τον Opera που είναι ειδικός. Για το καλό της επιστήμης κάποιοι μην αρχίσετε να ποστάρετε από τον ράντι, γιατί αυτό το νήμα έχει πολύ ψωμί. ειδικός δεν είμαι σε τίποτα αντίθετα με εσένα που είσαι στην ειρωνεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το ειδα απο καποιον συμφορουμιτη να το αναφερει σε καποιο θεμα και μου εφερε αναμνησεις απο την παιδικη μου ηλικια. Ειχε ερθει ενας ραβδοσκοπος στο χωριο της γιαγιας μου για γεωτρισεις νερου. Μου εκανε εντυπωση πως το ραβδι κατεβαινε προς τα κατω εκει σε καποια σημεία. Μαλιστα το καναμε και εμεις με κλαδια ελιας σε σχημα Υ και αναλογα πως το κραταγαμε πιγαινε πανω η κατω. Πως κινητε λοιπον το ραβδι? Πωτς γενεν αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δε γκατάλαβα χριστό. Τι είναι η ραβδοσκόπηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δε γκατάλαβα χριστό. Τι είναι η ραβδοσκόπηση; Γιου αρ χίαρ;ρ http://el.science.wikia.com/wiki/%CE%A1%CE%B1%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%B1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ειδικός δεν είμαι σε τίποτα αντίθετα με εσένα που είσαι στην ειρωνεία. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 σε ποιο σημείο ειρωνεύτηκε ο dl? Για να κανω μια αρχή. Το οτι το ραβδάκι παει πανω ή κατω είναι γεγονός. Το γιατι παει πανω κάτω και με πια δύναμη ειναι το ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 υποτιθεται αναζηταει νερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ακόμη περιμένει το εκατομμυριάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πιο εκατομμύριακι? Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.