pseudonymos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Έχω τον παρακάτω κώδικα. Και θέλω όταν ο χρήστης στέλνει το mail να πηγαίνει και στον [email protected] αλλά και στον ίδιο τον χρήστη ( $email ). Έχω δοκιμάσει να προσθέσω $header = "Bcc: $email"; αλλά δεν δουλεύει. <?php $name = $_POST['FirstName']; $email = $_POST['Mail']; $subject = $_POST['Subject']; $comments = $_POST['Comments']; $header = "From: $name <$email>"; mail("[email protected]",$subject,$comments,$header); ?> Ξέρει κανείς πως να αλλάξω τον κώδικα?
tmjuju Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 mail("[email protected];[email protected]",$subject,$comments,$header); Αυτό δουλεύει? δικίμασε ; ή ,
lion2486 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ή ακόμα πιο απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 φορές τη συνάρτηση mail();
nikos_studio Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Έχω τον παρακάτω κώδικα. Και θέλω όταν ο χρήστης στέλνει το mail να πηγαίνει και στον [email protected] αλλά και στον ίδιο τον χρήστη ( $email ). Έχω δοκιμάσει να προσθέσω $header = "Bcc: $email"; αλλά δεν δουλεύει. <?php $name = $_POST['FirstName']; $email = $_POST['Mail']; $subject = $_POST['Subject']; $comments = $_POST['Comments']; $header = "From: $name <$email>"; mail("[email protected]",$subject,$comments,$header); ?> Ξέρει κανείς πως να αλλάξω τον κώδικα? Αν βάλεις?: mail("[email protected]",$subject,$comments,$header); mail("$email",$subject,$comments,$header); ?> Edit: lion2486 με πρόλαβες
pseudonymos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ δούλεψε και με τους δύο τρόπους. tmjuju έβαλα "," και όχι ";" Ωστόσο κάπως γίνεται και με το $header απλά κάπως πρέπει να χωρίζεις τα τμήματα με \r\n αλλά θα το ψάξω άλλη φορά γιατί και έτσι δουλεύει κανονικά.
Remali-R- Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψην είναι αν θέλεις να φαίνεται ότι στέλνεται αντίγραφο ή όχι. Η μέθοδος mail("[email protected],[email protected]",$subject,$comments,$header); μου φαίνεται αποκαλύπτει ότι το e-mail έχει δύο παραλήπτες, όπως φαίνεται στο gmail / yahoo όταν βάλουμε πολλούς παραλλήπτες. Με δύο διαφορετικές mail() τα e-mail που στέλνονται είναι αυτόνομα. Άς επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.