ponstan111 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 γειααα.προβλημα.προχθες το μεσημερι διαπιστωσα οτι ειχα πεσει στα 1024(εχω adsl2+ 24αρα)και το snr ηταν πανω απο 20.πηρα τηλεφωνα στον οτε,ειδαν οτι οντως ειχα πεσει στα 1024 και μου ειπαν οτι αν δεν επανελθει σε 24 ωρες να δηλωσω βλαβη.την ιδια μερα στις 8 το απογευμα τα πραγματα επανηλθαν στα φυσιολογικα επιπεδα(snr στο 9 και κλειδωμα στα 16000κατι).απ'οτι ειδα και σε αλλο site υπηρχε καποιο προβλημα με τους 24αρηδες σε διαφορες περιοχες της αθηνας. ωστοσο,απο χθες μεχρι σημερα το πρωι το snr einai στο 18-19 και κλειδωνω στα 12κατι(ειμαι στην δουλεια τωρα).εχει κανεις τα ιδια ή ξερει αν γινονται εργασιες στον οτε?thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endrevar Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το snr σου είναι πολύ ψηλά. Διάβασα κι εγώ αντίστοιχες αναφορές (στο adslgr) , δεν ξέρω αν είναι γενικευμένο (άλλωστε δεν έχω ΟΤΕ) αλλά δοκίμασε να βγάλεις τα πάντα και να βάλεις σκέτο το ρουτερ στην πρίζα μήπως φταίει κάτι στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 συνηθως οταν γινεται αυτο κατι φταιει στην γραμμη και οταν χανει sync παει να ξανασυγχρονισει συγχρονιζει χαμηλα επειδη η γραμμη κανει σκαμπανεβασματα και μετα που η γραμμη μπορει να επανελθει σου δειχνει μεγαλο snr.εκτος αν εχει γινει κατι γενικοτερο με οτε και εχουν αυτο το θεμα οποτε εκει παμε σε αλλη περιπτωση που δεν ξερω. και δυστυχως δεν εχω δει να παιζει πουθενα το seamless rate adaptation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 το γραφω και σε αλλο site.κανω paste γιατι βαριεμαι να το ξαναγραφω. λοιπον,χθες πηρα τηλ στις βλαβες του οτε(αφησα ενα λογικο χρονικο περιθωριο προκειμενου να εκαναν κατι απο μονοι τους αλλα δεν..)και τους ενημερωσα για το κλειδωμα μου στα 12 και για το snr μου και μου απαντησαν οτι δεν δικαιολογειται κατι τετοιο.μαλιστα ενας τεχνικος που με πηρε μια ωρα μετα δεν ηξερε να μου απαντησει για ποιον λογο επεσα στα 12.τελος παντων ειμαι οκ τωρα.κλειδωμα στα 16κατι και snr στο 9,οπως ημουν και πριν δλδ.καποια πατατα μαλλον ειχαν κανει οπως την προηγουμενη εβδομαδα που εριξαν καποιους 24αρηδες στο 1mbit.απλα για ενημερωση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μαλλον για καποιο λογο ανεβασαν το snr σε πολλους με αποτελεσμα να πεσει ο συγχρονισμος τους.και απλα τωρα τους γυρνανε πισω στο κλασσικο 9 του οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αυτον τον λογο δεν μπορω να καταλαβω ομως...τελος παντων.τελος καλο ολα καλα('till next time though) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 καποιο firmware update σε καποιο dslam?ποιος ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.