CHRIAC Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα θέλω την βοήθειά σας για την δημιουργία ενός οικιακού δικτύου μεταξύ ενός laptop με windows 7 servics pack 1 και ενός desktop με windows xp service pack 3 Bασικά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορώ να εκτυπώνω από το laptop στον εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένος με το desktop pc αλλά και να μπορώ να κάνω file transfer αρχεία μεταξύ των δυο pc για να μην χρησιμοποιώ συνεχώς στικάκι usb Το desktop το έχω με ενσύρματη σύνδεση στο internet και το laptop ασύρματα ενώ ο εκτυπωτής δεν είναι wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 στο ιδιο workgroup τα 2 pc.τον εκτυπωτη τον κανεις sharing στο μηχανημα που ειναι και μετα απο το αλλο μηχανημα κανεις εγκστασταση δικτυακου εκτυπωτη.επειδη το ενα εχει windows 7 και το αλλο windows xp ισως σου ζητησει drivers εκτος αν τα windows 7 τον εχουν Plug and play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 στο ιδιο workgroup τα 2 pc.τον εκτυπωτη τον κανεις sharing στο μηχανημα που ειναι και μετα απο το αλλο μηχανημα κανεις εγκστασταση δικτυακου εκτυπωτη.επειδη το ενα εχει windows 7 και το αλλο windows xp ισως σου ζητησει drivers εκτος αν τα windows 7 τον εχουν Plug and play όταν λες στο ίδο workgroup τι εννοείς? εχω φτιάξει οικιακό δίκτυο στο laptop στο ίδιο δίκτυο συνδέεται ενσύρματα το desktop στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής. έχω κάνει κοινόχρηστο τον εκτυπωτή και τα έγγραφα του desktop όπως επίσης και τα έγγραφα του laptop αλλά όταν πάω στο laptop στην επιλογή προσθήκη εκτυπωτή δικτύου και βάζω το όνομα του εκτυπωτή δεν βρίσκει τίποτα ούτε μου βγάζει κάποια λίστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 να ειναι στην ιδια ομαδα εργασιας.πχ workgroup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Στο desktop με τα xp έχω κάνει κοινόχρηστο τον εκτυπωτή και τα έγγραφα τι άλλο πρέπει να κάνω χρειάζεται να φτιάξω επίσης ασύρματο δίκτυο ή αρκούν οι ρυθμίσεις που έχω κάνει στο laptop με τα windows 7 μέσω του οικιακού δικτύου? σόρυ αλλά έχω μπερδευτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 αν τα pc σου συνδεονται με καποιο ρουτερ τοτε εχουν παρει Ip απο τον ρουτερ οποτε αυτο το θεμα το εχεις λυσει. απλα στα xp εδω να ειναι ιδιο το workgroup με τον 7. Uploaded with ImageShack.us[/url px το workgroup το εχω ονομασει none εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 poulinos τελικά το έφτιαξα το δίκτυο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιους κωδικούς πρέπει να βάλω στο παράθυρο που βγάζει στο desktop με τα xp όταν προσπαθώ να μπω στον φάκελο <users στο laptop pc (axilleas-pc)> για να δω τα κοινά έγγραφα του laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 στο laptop εχεις καποιο χρηστη με κωδικο????αν οχι δοκιμασε να βαλεις κωδικο και να μπεις με το admin account του laptop.σιγουρα χωρις κωδικο βλεπεις τα κοινοχρηστα των windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 στο laptop εχεις καποιο χρηστη με κωδικο????αν οχι δοκιμασε να βαλεις κωδικο και να μπεις με το admin account του laptop.σιγουρα χωρις κωδικο βλεπεις τα κοινοχρηστα των windows 7 μήπως εννοεί τον κωδικό για το οικιακό δίκτυο ή καμία σχέση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 στο laptop ποιο χρηστη εχεις φτιαξει και εχει password? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 κανέναν μπαίνω χωρίς κωδικό σαν user δεν υπάρχει άλλος χρήστης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 αν βαλεις User μπαινει χωρις κωδικο? β.μια δοκιμη.αμα βαλεις κωδικο στο account σου μετα αμα μπεις με Username kai password απο το pc Θα μπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 δεν μπαίνει αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ζητάει κωδικό στο pc ενώ στο laptop δεν ζητάει και βλέπω άνετα τα έγγραφα του desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRIAC Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 τελικά το βρήκα είχα τσεκάρει την επιλογή όποιος χρήστης έχει κωδικό σε άλλα pc να μπαίνει στον φάκελο με κωδικό και απλά το ξετσέκαρα αλλά τώρα το πρόβλημα είναι ότι ο συγκεκριμένος φάκελος δεν περιέχει τα έγγραφα του laptop αλλά κενούς φακέλους εκτός από αυτούς που είναι για κοινόχρηστα βίντεο εικόνες και μουσική υποθέτω ότι δεν έχω κάνει τους σωστούς φακέλους στο laptop κοινόχρηστους ή μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 δεν ειναι το Public αν καταλαβα σωστα αλλα ο αλλος ο καταλογος που λεει 451 κτλ κτλ.για δες εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.