Προς το περιεχόμενο

Crossfire-Ισχυς τροφοδοτικου

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ενα τροφοδοτικο 800watt συγκεκριμενα αυτο εδω.. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-Gold-800W-Modular-PSU-RS800-80GAD3-EU.htm μπορει να σηκωσει δυο καρτες 5870 σε crossfire.. Στο συστημα επισης εχω υδροψυξη (thermaltake big water) και 6 δισκους 4ssd και 2sata 500αριδες... Επισης εχω παθει κατι αλλο, εχω μια μητρικη p6tse και μετα απο εναν χρονο χρησης αφου εκανα format raid και update στο bios οταν ανοιγει ο υπολογιστης και προηγουμενος εχω βγαζει την πριζα απο το τροφοδοτικο χανεις τις ρυθμισεις του bios αν δεν το βγαλω ομως νταξει τις κραταει.. λετε να επαθε κατι η να αλλαξω απλως μπαταρια;;;

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το τροφοδοτικό άνετα μπορεί να σηκώσει το σύστημά σου,για την μητρική τώρα άλλαξε μια μπαταρία καταρχάς, αφού το κόστος της είναι μηδαμινό, αν και παράξενο μου κάνει να έχει τελειώσει η μπαταρία τόσο γρήγορα.

ναι και εγω αυτο πιστευω οτι μπορει τωρα θα δειξει... πηρα να την αλλαξω και βλεπουμε.. βασικα τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι κοντα στα 2 χρονια η χρηση της μητρικης.. μηπως ομως επειδη εκανα bios update και διαφορα τετοια παιχτηκε τιποτα;

Το τροφοδοτικό είναι αρκετά μεγάλο και σηκώνει περισσότερες από δυο 5870 για μένα πάρε ένα corsair 650W gold και καθάρισες

Αφου ρε Ραφαηλ λες οτι το τροφοδοτικο του σηκωνει ανετα τις 2 5870 (πραγμα σιγουρο),γιατι να δωσει λεφτα να παρει αλλο? :huh:

Μηπως εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα?

Προφανως ο rafail νομιζε οτι ο topic starter μας ρωταει αν αντεχει το συγκεκριμενο τροφοδοτικο τις καρτες για να το αγορασει και του προτεινε ως προτιμοτερη επιλογη το Corsair.. ;)

Παιδια τροφοδοτικο εχω ηδη.. αυτο το 800ρι.. απλα επειδη θα παρω αλλη μια καρτα λεω αν τις κραταει και τις 2... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας! αρα θα ειμαστε οκ!

Αφου ρε Ραφαηλ λες οτι το τροφοδοτικο του σηκωνει ανετα τις 2 5870 (πραγμα σιγουρο),γιατι να δωσει λεφτα να παρει αλλο? :huh:

Μηπως εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα?

Λάθος δικό μου νόμιζα ότι μας ρωταει και του πρότεινα :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εχει δηλαδη τεραστια διαφορα αν επερνα 850 με το 1000αρι;; καταρχην η καταναλωση δεν εχει να κανει με το ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο αλλα με το ποσα καταναλωνει.. και στο κατω κατω το 800αρι δηλαδη θα κρατησει τοσα πραγματα χωρις να ζωριζεται; δεν νομιζω.. το 800αρι οταν το ειχα οταν αναβε το pc τρεμοπαιζαν οι λαμπες uv που ειχα μεσα...

παιδιά μην τρελαθούμε... και ένα καλο 650αρι είναι αρκετό για 2 5870... 1000w CM..?? καλύτερα να πήγαινες σε 850 Corsair... όπως και να χει μεγειές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...