Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για online PC game

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 7 μήνες μετά...

Καλησπερα...

Οπως λεει και ο τιτλος...Απλά για να διεκρινιστει καλυτερα προτείνετε online pc game. Oτιδηποτε εκτος απο τυπου Wow, απλά να τρεχει καλα online!

Σκεφτομαι μεταξυ φιφα 12 με call of duty και f12011. Κατι που ξερετε περισσοτερα, ευπροσδεκτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν σ αρεσει η μπάλα δοκίμασε Football Manager 2012.

Δεν εχει online ομως. Το πηρε και φιλος μου και οταν πηγαινει network mode δεν του εμφανιζει κανενα server.

To fifa 12 αν σαρεσουν τα ποδοσφαιρακια θα το ευχαριστηθεις πολυ. Εχει πολυ πραμα στο online.

Δεν εχει online ομως. Το πηρε και φιλος μου και οταν πηγαινει network mode δεν του εμφανιζει κανενα server.

To fifa 12 αν σαρεσουν τα ποδοσφαιρακια θα το ευχαριστηθεις πολυ. Εχει πολυ πραμα στο online.

To προβλημα με το fifa 12 ειναι οτι παρολο που εχω κανει τις αλλαγες για να παιχτει playable το gamepad μου, δε μου λειτουργει το δεξι αναλογικο με αποτελεσμα να τα τρωω τα πεναλτι ορθιος! :fear:

Για strategy δοκίμασε starcraft 2.

Εχει ικανοποιητικό κοσμο για online; Δε πολυ ακουγεται τωρα τελευταία για online παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι..

Το λιγοτερο που βλεπει φιλος μου απο κοσμο μεσα ειναι 600.000 στο starcraft 2. Αστο..και αν EXEI κοσμο να λεμε καλυτερα. Σε αυτο το παιχνιδι παιζεις με region αν εχω καταλαβει, δηλαδη παιζεις με παιχτες απο Ευρωπη αν εισαι απο Ευρωπη, με Ασια αν εισαι απο Ασια κλπ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παντως ο φιλος 1.000.000 παιχτες βλεπει συνηθως.

Yπαρχει ενα ελληνικό community αλλα δεν εχω ιδεα τι διοργανωνει κι αν διοργανωνει..

Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει...Ευχαριστω! :rolleyes:

Απο company of heroes τι λεει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...