DoukiMan Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 παιδιά πείτε κανένα καλό free online game εκτός του league of legends.crossfie για να περνάω την ώρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoukiMan Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 cabal online. Ειναι ενα καλουτσικο rpg για να σκοτωνεις την ωρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 φιλε αν θες multiplayer που να παιξεις ωρες τοτε αγορασε το call of duty modern warfare 2 και αμα το παρεις κανε με add ειναι φανταστικο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα... Οπως λεει και ο τιτλος...Απλά για να διεκρινιστει καλυτερα προτείνετε online pc game. Oτιδηποτε εκτος απο τυπου Wow, απλά να τρεχει καλα online! Σκεφτομαι μεταξυ φιφα 12 με call of duty και f12011. Κατι που ξερετε περισσοτερα, ευπροσδεκτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε Call of Duty: Modern Warfare 3 ή Battlefield 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασε Call of Duty: Modern Warfare 3 ή Battlefield 3. Καλα ειναι; Επαιζα call of duty 4 αρκετα και τωρα εχω επιφυλαξεις... Κανα strategy μηπως; ξερω γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αν σ αρεσει η μπάλα δοκίμασε Football Manager 2012. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Αν σ αρεσει η μπάλα δοκίμασε Football Manager 2012. Δεν εχει online ομως. Το πηρε και φιλος μου και οταν πηγαινει network mode δεν του εμφανιζει κανενα server. To fifa 12 αν σαρεσουν τα ποδοσφαιρακια θα το ευχαριστηθεις πολυ. Εχει πολυ πραμα στο online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχει online ομως. Το πηρε και φιλος μου και οταν πηγαινει network mode δεν του εμφανιζει κανενα server. To fifa 12 αν σαρεσουν τα ποδοσφαιρακια θα το ευχαριστηθεις πολυ. Εχει πολυ πραμα στο online. To προβλημα με το fifa 12 ειναι οτι παρολο που εχω κανει τις αλλαγες για να παιχτει playable το gamepad μου, δε μου λειτουργει το δεξι αναλογικο με αποτελεσμα να τα τρωω τα πεναλτι ορθιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για strategy δοκίμασε starcraft 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Για strategy δοκίμασε starcraft 2. Εχει ικανοποιητικό κοσμο για online; Δε πολυ ακουγεται τωρα τελευταία για online παρολο που ειναι πολυ καλο παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Το λιγοτερο που βλεπει φιλος μου απο κοσμο μεσα ειναι 600.000 στο starcraft 2. Αστο..και αν EXEI κοσμο να λεμε καλυτερα. Σε αυτο το παιχνιδι παιζεις με region αν εχω καταλαβει, δηλαδη παιζεις με παιχτες απο Ευρωπη αν εισαι απο Ευρωπη, με Ασια αν εισαι απο Ασια κλπ. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Παντως ο φιλος 1.000.000 παιχτες βλεπει συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ex3Lmei Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Yπαρχει ενα ελληνικό community αλλα δεν εχω ιδεα τι διοργανωνει κι αν διοργανωνει.. Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει...Ευχαριστω! Απο company of heroes τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 ειμαι codakias χρονια. ενα θα σου πω. μακρυα απο το call of duty black ops και απο το modern warfare 3. αν θες παρε battlefield, ειναι πολυ καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα